Canon ImagePROGRAF W6400


Canon W6400 laiformaatprinter ühendab parima kvaliteedi, kuluefektiivsuse ja täiustatud tehnoloogia, et viia teie ettevõtte produktiivsus teisele tasandile. Kõrgem lahutusvõime, leidlik prindisüsteem, uus draiver, täiustatud ühilduvus ning kasutusmugavus tagavad, et W6400 tuleb toime lühemate tähtaegadega ja kõrgema kvaliteediga. Kompaktne, täielikult professionaalne prindilahendus, mis on teie äri arendamisel asendamatu.

Kiirem ja efektiivsem töö
Canoni kõrge tihedusega tollilaiune prindipea ning kahesuunaline printimine kiirendavad oluliselt tööprotsessi. Tänu 7680 pihustile (1280 iga värvi kohta) võimaldab prindipea katta kõrge lahutusvõimega laia riba, säästes aega ja tagades suurepärase värviühtluse. Canoni MicroFine droplet Technology™ tõstab prindikiirust veelgi, sest aitab lühema aja jooksul rohkem tindipiisku väljastada.

Uv-kindlad tindid tagavad püsiva kvaliteedi
Väliposterite ning ereda valguse käes olevate piltide puhul on vastupidavus esmatähtis. W6400 kasutab täisvärvilisi UV- ning pleekimiskindlaid pigment-tinte. Tulemuseks on konkurentsitult püsivate ja erksate värvidega pildid, mis on kvaliteedilt võrdsed originaaliga ning ka püsivad sellisena.

Ääristeta printimine elustab pildid
W6400 toetab kiiret ääristeta printimist nii 10"x12", 8"x10", B2 kui ka B3 postriformaadile. Kuue tindiga prindiprotsess tagab tõetruumad värvid ning parema toonisügavuse. Mahukad tindikassetid sobivad suurepäraselt pikkade prinditööde jaoks ning neid on võimalik vahetada ka prinditöö ajal, ilma et kvaliteet seetõttu kannataks.

Produktiivne võrgutugi ja paindlikkus
W6400 toetab nii Mac kui Windows operatsioonisüsteeme ning ühildub märkamatult ettevõtte arvutivõrguga. Adobe Photoshop väljastusplugin ning HDI draiverid AutoCAD ja AutoCAD LT tarkvarale laiendavad oluliselt printeri kasutusvõimalusi. Canoni NetSpot® Suite tarkvara võimaldab kõigi võrguprinterite integreeritud haldamist.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.