Canon ImagePROGRAF W8400


Canoni laiformaatprinterite suurim ja võimsaim mudel W8400 on loodud kiireks ja efektiivseks tegelemiseks kõige keerulisemate printimisprojektidega. Intelligentne draiver, hämmastav lahutusvõime (2400 x 1200dpi) ja laiem ühilduvus on selle seadme peamised märksõnad. Teiste oluliste omaduste hulgas on tollilaiune prindipea ning ääristeta printimine enamlevinud posteriformaatides ning lisaks A0 ning B0 formaadis.

Kui kiirus on otsustav
A0-formaadis väljaprindid valmivad kõigest 2,2 minutiga. W8400 on hindamatu töövahend, kui aeg on kriitilise tähtsusega. Tänu kahesuunalisele prinditehnoloogiale ja tollilaiusele 7680 mikroskoopilise pihustiga prindipeale jaotab W8400 tindi kiirelt, täpselt ja ühtlaselt.

Suurepärane kvaliteet viimse detailini
W8400 prindib erakordse täpsusega kuni BO postriformaadis ja Canoni 6 värviga prindiprotsess, s.h. mikrotihedusega fotomagenta ja fototsüaan, kindlustab täpsema ja sügavama tonaalsuse. Intelligentne prindipea väljastab mikroskoopilisi tindipiisku ühtlase suuruse ja kaetusega, tagades maksimaalse lahutusvõime 2400 x 1200dpi. Tänu sellele näevad ka peeneimad detailid paberil välja sama ehtsad kui originaalid.

Säästlik produktiivsus
W8400 on varustatud kaasaegseima tehnoloogia ning produktiivsust tõstvate võimalustega. Suure mahtuvusega tindikassette saab eraldi vahetada, vähendades jääke ja kulusid. Lisavarustusena saadaval olev paberisöödusõlm võimaldab katkestusteta paberisöötu, nii et printer võib ööseks iseseisvalt tööle jääda. Kõik printeriga seotud tegevused on võimalik läbi viia seadme esiküljelt, mistõttu teeb 1,1 meetri laiune W8400 ära suure töö ka väikesel pinnal.

Täielik paindlikkus
Kasutajasõbralik juhtpaneel teeb töötamise lihtsaks. Paberilõikamine on automaatne nii rull- kui tavapaberit kasutades ning paberi lisamine on imelihtne. W8400 ühildub nii Mac kui Windows operatsioonisüsteemiga ning Canoni NetSpot® Suite tarkvara võimaldab kõigi võrguprinterite mugavat integreeritud haldamist.