iR105+


iR105+ on üks võimsamaid multifunktsionaalseid seadmeid. Prindikiirus 105 lk/min teeb sellest suurepärase töövahendi kõrge prindikoormusega ettevõtetele ja prinditeenuse pakkujatele.

Erakordne produktiivsus
iR105+ rakendab erakordselt kiiret kõrgekvaliteedilist 600 dpi lahutusvõimega skaneerimistehnoloogiat. Väljastuskiirus on A4 formaadi puhul 105 lk/min. Suur paberivaru, seadme töökindlus, sirge paberiteekond ja osade kõrge eluiga kindlustavad minimaalsete katkestustega töö.

Paindlikud ja professionaalsed viimistlusvõimalused
Avarad võimalused on nii paberiformaadi kui –tüübi valikul, s.h. kaal 64-200g/m, ümbertöödeldud paber, värviline paber, kopeerpaber, lüümikud, lipiklehed jne. Viimistlusvõimaluste hulgas on augustamine, voltimine ja brošüüride valmistamine.

Kvaliteetne ja kiire
iR105+ pakub kõrget pildikvaliteeti - 1200 x 600 dpi paljundamise ning 2400 x 600 dpi printimise puhul ning seda 256 halltooniga. Esimese koopia väljastusaeg on kõigest 3 sekundit.

Võimas kujutiseserver
Seadmesse integreeritud 10GB kõvakettaga kujutiseserver annab kõrge jõudlusega dokumendihalduse ja tõstab võrgus toimuva andmevahetuse efektiivsust. Ootele on võimalik panna kuni 5 paljundustööd ning järjest skaneeritavate lehtede arvul ei ole piirangut.

Kõrgetasemeline turvatehnoloogia
Turvafunktsioonide hulgas on 128-bitine andmete krüpteerimine ja ligipääsu piiramine. Kasutajaprofiile ja printeri funktsionaalsust saab mugavalt juhtida üle veebipõhise haldusliidese, mis muudab mugavamaks ka prinditööde administreerimise, postkasti funktsionaalsuse kasutamise, prioriteetide seadmise ning printeri oleku kontrollimise.

Vaadates tulevikku
Uusi teenuseid saad pakkuda kallisse lisaraudvarasse investeerimata – tänu Canoni JAVA-põhisele MEAP-platvormile. MEAP võimaldab vajadusel seadmele lisada soovitud tarkvaralist funktsionaalsust, aidates ka keerukaid ja spetsiifilisi prinditöid sooritada ühe nupuvajutusega.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.