Canon LV-S4


Tänu Canoni kogemustele optilise tehnoloogia valdkonnas, ei tee see kompaktne projektor mingeid kompromisse kvaliteedi osas - tal on originaalne Canoni 1,2-kordse suurendusega lääts koos kahe asfäärilise elemendiga pildi moonutamise minimeerimiseks ja SVGA eraldusvõime (800x600 pikslit) parema teravusega esitlusteks. Vaatamata LV-S4 väiksusele projitseeritakse pildid valgustugevusega 1500 luumenit. LV-S4 pakub kasutajatele suurepärast hinna ja kvaliteedi suhet.

Kujutise kõrge kvaliteet
Canoni 1,2-kordse suurendusega lääts on kujundatud just parima pildikvaliteedi andmiseks – kaks kahepoolset asfäärilist elementi tagavad piltide minimaalse värvikao ja moonutuse. Valgustugevusega 1500 ANSI luumenit on esitlused selged ja lihtsalt vaadatavad isegi eredas päevavalguses. Terav kujutis saavutatakse SVGA eraldusvõimega (800x600 pikslit), mis tagab kõrge kvaliteedi nii pildi- kui ka videoesitlustel. LV-S4 kasutab piltide loomiseks järkskänneerimise tehnoloogiat, mille tulemuseks on sujuv liikumine, selged diagonaalid ja terav tekst ilma virvenduseta, mis muidu tavapäraste ülerealaotustega skänneerimistehnoloogiate kasutamisega kaasneb.

Kompaktne ja mitmekülgne
LV-S4 kaalub vaid 2,3 kilogrammi ja selle jalus on väiksem kui A4 märkmik, mis muudab seadme ühest kohast teise viimise lihtsaks – ideaalne erinevates kohtades toimuvateks esitlusteks. Ka kodukino lisana kasutades jääb ta eluruumis märkamatuks täienduseks. 1,2-kordse suurendusega lääts võimaldab projektorit paindlikult paigutada, kuna läätse lainurk suudab esitada suure projektsiooni isegi siis, kui LV-S4 on paigutatud projektsioonipinna lähedale – LV-S4 projitseerib vaid 3,2 m kauguselt 100" diagonaaliga pildi. Kui projektor ei asetse ekraaniga risti, kõrvaldab vertikaalne trapetsmoonutuse korrektuuri funktsioon kujutise moonutuse, tagades servade paralleelseks jäämise.

Lihtne kasutada
RGB väljundport muudab esitluste teostamise lihtsaks, tagades esitluste vaatamiseks ekraanil ühenduse välise monitoriga - nii saavad esitlejad seista näoga publiku suunas ja samal ajal vaadata projitseeritud pilte. Juhtimine on lihtne ja toimub õhukese kaugjuhtimispuldi abil, samas kui automatiseeritud multiskaneerimissüsteem (AMSS) ja automaatne PC-seadistus tagavad pildi ja eraldusvõime automaatse konfigureerimise vastavalt sisendi tüübile, vältides olukorda, kus kasutajal tuleb teostada keerulist seadistust. Intuitiivne menüüsüsteem toetab 12 keelt.

Ühendatav ja vaikne
LV-S4 saab lihtsalt ühendada laia valiku audio-visuaalseadmetega. Kõrge kvaliteediga komponent-videoühendus annab parandatud pildi kvaliteedi ja toetab suurt signaalivalikut ning saadaval on ka lisavarustuse hulka kuuluv SCART adapter. Vaikne režiim vähendab ventilaatori häälekust ja toitetarvet, et segavat müra kõrvaldada.