Web View Livescope MV


Web View Livescope MV on ideaalne lahendus järelvalve süsteemidele toetades kuni 100 Canoni veebikaamerat. Suudab ühel ekraanil näidata korraga 16 kaamera pilti.

Üheaegselt 16 kaamerat ekraanil
Livescope MV-ga tuleb kaasa MV Manager nimeline tarkvara, mis võimaldab luua ja salvestada erinevaid ekraanipaigutuse malle. Mallid määravad milliste kaamerate pilti näidatakse ning kuidas kaamera malli kasutamisel liigub. Mallidele võib lisada ka kaarte või plaane, et kergendada asukoha järgi kaamerate leidmist.

Kerge pildihaldus
Piltide salvestamine ja vaatamine pole kunagi lihtsam olnud kui mitmekülgse VB ImageBrowser-iga. Lae kaameraserverist pildid, võrdle omavahel järjestikuseid kaadreid või vaata kõiki pilte pisipiltidena. Mugav on ka piltide ettemängimise ajal zoomi kasutamise võimalus.

Saa koheselt teada häiretest
Säilita valvatava ala üle täielik kontroll kasutades selleks süsteemiga ühendatavaid väliseid lisaandureid. Näiteks akna alarmi häire aktiveerudes annab tarkvara sellest koheselt märku valvedišpetserile - kas helisignaali või siis hoiatusega ekraanil.

Lihtne laiendada
Turvasüsteemi laiendamine on sama lihtne, kuna tarkvara otsib ja installeerib võrku lisatud kaamerad märkamatult ja iseenesest.