PIXMA iP2200


Hoides PIXMA reputatsiooni ning kombineerides aruka disaini uuendusliku FINE tehnoloogiaga, prindib iP2200 ääristeta, fotolabori kvaliteediga 10 x 25cm foto ligikaudu 55 sekundiga. Pikaealiste pleekimiskindlate trükiste saamiseks tutvustab iP2200 uut ChromaLife100 süsteemi. Kasutatuna koos Canoni tarvikutega, toodab ChromaLife100 trükiseid, mis on hoiustatuna albumis pleekimiskindlad 100 aastat.

FINE kiiruse ja kvaliteedi jaoks
Canoni patenteeritud FINE tehnoloogia abil on võimalik luua erakordselt kõrge pihustitihedusega ja 10 µm diameetriga mikropihustitega trükipäid. Trükkides miljoneid mikroskoopilisi piisku sekundis võrreldamatu pidevuse ja täpsusega saavutab FINE fotolabori kvaliteedi. FINE kindlustab ka äärmiselt kiire ja kõrgekvaliteedilise dokumendi printimise.

Õhuke ja kompaktne
Uued FINE kassetid on võrreldes eelmise põlvkonna omadega märgatavalt kompaktsemad sillutades teed uue madala profiiliga disaini poole. iP2200 on 4-tindiga printer, mis kasutab CL-41 ja PG-40 FINE Kassette.

Tunnustatud PIXMA Disain
Canon jätkab PIXMA disaini traditsioone ka iP2200ga. Uus peenejooneline disain on stiilne ja märkamatu tehes printeri täiuslikuks kodusel kasutamisel. Kaldus disain lubab kiiret ja lihtsat juurdepääsu printeri sisemusele, et kassetivahetus oleks lihtne ja kiire.

Kvaliteet, mis kestab
Suurema pleekimiskindluse saavutamiseks toetab printer Canoni uut ChromaLife100: Canoni tintide süsteemi, mis annavad erakordselt laia värvigamma ja spetsiaalset fotopaberit, mis on disainitud töötamiseks koos FINE trükipeadega. Selle tehnoloogia abil trükitud fotod on vastupidavuselt võrreldavad fotolabori piltidega. Trükised on pleekimiskindlad 100 aastat, kui neid hoitakse albumis, 30 aastat kui neid hoitakse klaasi all ja 10 aastat kui need on avatud õhu mõjudele.

Ühilduvad tarvikud
Canoni eelised konkurentide ees on täielikult realiseeritud kui trükkimiseks kasutatakse Canoni tarvikuid. Canoni vahendite mitmekülgne ja kasvav valik - sealhulgas uus taskukohane läikiv fotopaber igapäevaseks kasutamiseks (GP-501) – on arendatud töötamiseks koos Canoni FINE tindipritsi tehnoloogiaga. Fotopaberid ja vahendid on kättesaadavad paljudes erinevates suurustes (krediitkaardist A4ni), formaatides (sealhulgas minikleepsud) ja viimistlustega (matist poolläikivani ja eriti suure läikeni). PIXMA iP2200ga kasutamiseks sobib ideaalselt ka kahepoolne fotopaber (PP-101D 13 x 18cm ja PP-101D A4) ning juhtiv Fotopaber Pro (PR-101).

Tarkvara
• Easy-PhotoPrint – Kolme lihtsa sammu abil saab fotod prinditud. Tarkvara abistab valikutega nagu vahendite valimine ja skaleerimine, "näo teravdamine" fookusest väljas oleva näo parandamiseks, punaste silmade eemaldamine ja digitaalne näo tasandus, et vähendada kortsude paistvust.
• Easy-WebPrint (ainult Windows) - asub Exploreri tööribal ja teeb veebilehe printimise pingevabaks säästes aega, tinti ja paberit skaleerides väljalaske täpselt, et vältida tavalist probleemi kus veebilehe parem külg on ära lõigatud.
• PhotoRecord (ainult Windows) - juhendab kasutajad läbi isikliku fotoalbumi printimise, andes seejuures abi Canoni uue kahepoolse fotopaberiga printimisel ja selle skaleerimisel, et see sobiks erinevate lehesuurustega.
• Easy-Print tööriba (ainult Windows) - alati valmis töölaua menüüriba, mida saab kasutada, et kiiresti käivitada tavalisi rakendusi nagu PhotoRecord ja Easy-PhotoPrint.

iP2200 ühildub Windows 98/Me/2000/XP, Apple MacOS X-ga.