PIXMA MP450


MP450 on võimeline printima fotolabori kvaliteediga 10 x 15cm ääristeta trükise ligikaudu 55 sekundiga. 3-ühes printimise/skaneerimise/paljundamise seade pakub otsest fotoprintimist läbi erinevate allikate: populaarsetest mälukaartidest, PictBridge'iga ühilduvatest foto- ja videokaameratest või mobiiltelefonidest kasutades sisseehitatud IrDAt või valikulist Bluetooth adapterit. 4,7 cm värviline LCD ekraan on lisatud piltide eelvaateks ja valimiseks ilma arvutita printides.

Parandatud Eraldiseisev fotode printimine
Ilma personaalarvutita printimiseks pakub MP450 otseprintimist PictBridge'iga ühilduvatest foto- ja videokaameratest, populaarsetest mälukaartidest või mobiiltelefonidest. Foto infolehed lihtsustavad foto ja vahendite valikut printides otse mälukaardilt. Suur 4,7cm diagonaaliga vedelkristallekraan võimaldab lihtsat piltide eelvaadet ja kontrolli ning sisseehitatud pildi parandusfunktsioon lubab fotode korrigeerimist ilma personaalarvutit kasutamata. Need funktsioonid sisaldavad näovalgustajat, punaste silmade eelmaldajat, pildi optimeerijat ja värviefektide sobitamist.

Kiire, ääristeta paljundus
Mikropihustite arvu suurendamine toob kaasa suure printimis- ja paljundamiskiiruse. MP450 sisaldab nii lehele paigutamise paljundust kui ka AV (automaatne vaade) paljundust – dokumendid skaneeritakse eelnevalt, et sobitada ja parandada erinevate teksti, foto ja taustade välimust igal originaali leheküljel. Ääristeta paljundus ja printimine on võimalik A4, 13 x 18cm, 10 x 15cm ja krediitkaardi suuruses formaadis.

Kvaliteet, mis kestab
Suurema pleekimiskindluse saavutamiseks toetab printer Canoni uut ChromaLife100: Canoni tintide süsteemi, mis annavad erakordselt laia värvigamma ja spetsiaalset fotopaberit, mis on disainitud töötamiseks koos FINE trükipeadega. Selle tehnoloogia abil trükitud fotod on vastupidavuselt võrreldavad fotolabori piltidega. Trükised on pleekimiskindlad 100 aastat, kui neid hoitakse albumis, 30 aastat kui neid hoitakse klaasi all ja 10 aastat kui need on avatud õhu mõjudele.

Võimas skaneerimine
MP450 pakub kõrgekvaliteedilist 1200 x 2400 dpi-se eraldusvõimega skaneerimist. Täiustatud Z-kujuline kaas kergendab paksude raamatute ja ajakirjade skaneerimist ja paljundust ning tõstab kvaliteeti ühtlustades surve kopeeritavale esemele. Optimaalsete tulemuste saavutamiseks võib ühel dokumendil valida mitu piirkonda ja skaneerida need erinevate seadetega. MP450le on lisatud valik kujutise parandamise võimalusi, sealhulgas tuhmuse korrigeerimine, tolmu ja kriimustuste vähendamine, teralisuse korrigeerimine, mitteterav mask ja mahendusfunktsioon, mis vähendab muaree-efekti. Multiskaneerimine säästab aega skaneerides kuni 10 fotot üheaegselt ja salvestades need eraldi failidena ja korrigeerib fotod, mis olid klaasil kaldus. Töö sujumisele aitab kaasa ka skaneerimine otse PDF faili ilma vajaduseta lisatarkvara järele. Leheküljed on lihtsalt järjestatavad ja neid saab vabalt sisestada eelnevalt MP Navigaatoriga loodud PDF-failidesse. Automaatse OCR-i (optiline tekstituvastus) kaudu viiakse tekst mugavaks redigeerimiseks ja otsinguks PDF-faili.

Ühilduvad tarvikud
Canoni eelised konkurentide on täielikult realiseeritud kui trükkimiseks kasutatakse Canoni tarvikuid. Canoni vahendite mitmekülgne ja kasvav valik - sealhulgas uus taskukohane läikiv fotopaber igapäevaseks kasutamiseks (GP-501) – on arendatud töötamiseks koos Canoni FINE tindipritsi tehnoloogiaga. Fotopaberid ja vahendid on kättesaadavad paljudes erinevates suurustes (krediitkaardist A4ni), formaatides (sealhulgas minikleepsud) ja viimistlustega (matist poolläikivani ja eriti suure läikeni). PIXMA MP500-ga kasutamiseks sobib ideaalselt ka kahepoolne fotopaber (PP-101D 13 x 18cm ja PP-101D A4) ning professionaalne fotopaber (PR-101).

Tarkvara
• MP Navigaator 2.0 – aitab kasutajal saada koheseid optimaalseid tulemusi minimaalse murega. Kasutajad lihtsalt valivad vajaliku protsessi ja soovitud väljundi.
• Lihtne Fotoprintimine – annab fotode printimiseks kolm lihtsat sammu, aitab vahendite valikul, seadistamisel ja foto efektide määramisel.
• Lihtne veebiprintimine (ainult Windows) – asub Internet Exploreri tööribal, et lihtsustada veebilehe printimist.
• Skaneerimistarkvara CuneiForm – võimas tekstituvastusrakendus, mis skaneerib teksti, et muuta see toimetamise jaoks arusaadavateks tähemärkideks/infoks. Säästab aega ja suurendab tootlikkust muutes kiiresti PDF failid ja paberivirnad tekstitöötluse ja arvutustabeli dokumentideks.
• Arcsoft Fotostuudio – kujutise redigeerimise programm, mis esitleb automaatset värvi ja tooni parandust, kloonimist, animeeritud 3D teksti ja üle 40 efekti.

MP450 ühildub Windows 98/Me/2000/XP ja Apple operatsioonisüsteemidega alates MacOS X v10.2.4-st.