MVX4i


Selle Canoni laiatarbekasutajatele mõeldud digitaalsete videokaamerate uue lipulaeva omadusteks on 10x optiline zoom, kõrge lahutusvõimega 16:9 laiekraanrežiim, sisseehitatud välklamp fotode tegemiseks ning mini-videovalgusti, äärmiselt selge värviline 2,5” vedelkristallekraan, elektrooniline pildistabilisaator (EIS) ning SD mälukaardi pesa. MVX4i toetab PictBridge funktsiooni ning sellel on Print/Share nupp, mis võimaldab digifotosid otse, ilma arvuti vahenduseta ühilduvast fotoprinterist välja trükkida või siis mugavalt arvutisse laadida. Seadme stiilse ja ergonoomilise väliskülje juurde kuuluvad süvislülitid, nõgusnupud ja ülikompaktne korpus peaks meeldima kõigile neile, kes nõuavad funktsiooniderohket toodet, millel oleks siiski ka esmaklassiline viimistlus ja disain.

Kaks ühes
RGB põhivärvide filter parandab toonide korrektsust ja täpsust. Digifotode tegemisel ei võeta aluseks videokaadreid, vaid DIGIC DV kaherajaline protsessor renderdab fotosid ja videoid vastavalt kummagi formaadi spetsiifilistele vajadustele. Tulemuseks on 4-megapikslised digitaalfotod, mille kvaliteet ületab paljude digifotkaameratega saavutatavat. Antud seade võimaldab isegi fotode ja video samaaegset ülesvõtmist. Fotode tegemisel on võimalik võtta ühe 5 fps seeria jooksul kuni 60 kaadrit – selleks on võimelised ainult väga vähesed digitaalsed fotokaamerad.

Silmapaistvad digitaalvideo funktsioonid
Jalustrabava panoraamefekti saavutamiseks võimaldab MVX4i kasutada kõrge resolutsiooniga 16:9 laiekraanrežiimi. Uus ülikompaktne üleni klaasist 10x zoomiga lääts annab kõigi servadeni selge, terava ja kontrastse pildi. EIS hoiab pildi stabiilsena, mis on eriti kasulik zoomides kasutamisel.

Sisseehitatud digitaalkaamera
AE režiim võimaldab vältida keerukaid menüüsid ning annab fotograafidele kiire ligipääsu tervele hulgale fotorežiimidele ja digifotokaamera funktsioonidele. Spetsiaalsed vaaterežiimid aitavad saada suurepäraseid tulemusi ka keerukates valgusoludes. Sama 9-punktine AiAF, mida võib leida Canoni tipptasemel digifotokaamerates, aitab hoida pilte ja videot teravalt fookuses – isegi kui objekt ei asu vaatevälja keskel – ning tipptasemel valgusmõõtmisrežiimid (hinnanguline, keskkoha kaalutud keskmine ja punktvalgustus) aitavad saada esmaklassilisi ülesvõtteid.

Valgus ja heli kontrolli all
Juhuks, kui on tarvis teha võtteid väheses valguses või pimedas, aitavad MVX4i mini-videovalgusti ja välklamp seadet kasutada ka pärast päikese loojumist. Seadmel on ka manuaalne helitugevuse regulaator, mis aitab hoida salvestatavat heli ühtlasel tasemel.

Hõlbus väljatrükkimine
MVX4i on võimalik ühendada kõigi PictBridge ühilduvate printeritega, et trükkida kõrgkvaliteetseid kuni A4 formaadis fotosid. Tänu Print/Share nupule toimub printimine ja arvutisse laadimine üheainsa sammuga.

Motion JPEG ja video jagamine internetis
Videolõikude internets jagamist lihtsustab võimalus salvestada Motion JPEG videoklipid otse MMC või SD mälukaartidele. Sõltuvalt mälukaardi mahust võib otse kaardile salvestada kuni 60 minutit Motion JPEG formaadis videot. MVX4i ostuga kaasneb kasutaja jaoks ka õigus saada CANON iMAGE GATEWAY liikmeks: sellega kaasneb 100 MB kettaruumi internetis oma digifotode ja MPEG videolõikude väljapanemiseks. Selle asemel et saata suuri videolõike või fotosid e-posti manustena võivad kasutajad oma lemmikmaterjali CANON iMAGE GATEWAY galeriidesse üles laadida ning saata pereliikmetele ja sõpradele linke nendele galeriidele.