EF-S 17 - 55mm F2.8 IS USM

Hind: 989.01 €


Avaga f/2.8 kogu fookuskauguse ulatuses ja 3-stopi pildistabilisaatoriga EF-S 17 - 55 mm f/2.8 IS USM pakub ületamatut jõudlust ja paindlikkust halbades valgustingimustes.

• Laia nurgaga zoom-objektiiv EF-S bajonetiga kaameratele
• f/2.8 ava kogu zoomi ulatuses
• 3-stopi pildistabilisaator
• Kiire, vaikne autofookus
• Super Spectra vääristus
• Ümmargune ava professionaalseks tausta udustamiseks
• Saadab E-TTL II informatsiooni välklambile
• Lisavarustuses valgusvarjuk

Suure jõudlusega lainurk-zoomobjektiiv
Efektiivse fookuskaugusega 27 - 88 mm (35mm ekvivalent) on see objektiiv võimas tööriist, mis pakub hämmastavat pildikvaliteeti. Lainurk-zoom võimaldab sul olla oma hobis/töös loovam, ning annab sulle veel ühe vaatenurga ümbritseva jäädvustamisele.

Fikseeritud ava
Suur ava f/2.8 on ideaalne hämaras pildistamiseks. Ava on konstantne kogu fookuskauguse ulatuses võimaldades sul pildistada ilma säriaega lühendamata kogu zoomi ulatuses.

Meeldiv tausta udustamine
Ümmargune ava võimaldab perfektset tausta udustamist pildistades suure avaga - ideaalne sügavusefekti tekitamiseks, ning objekti taustast isoleerimiseks.

Pildistabilisaator
EF-S 17 - 55 f/2.8 IS USM sisaldab endas Canoni pildistabilisaatorit, mis võimaldab kasutada kuni 3-stoppi pikemat säriaega, tehes objektiivi ideaalseks käest pildistamiseks. Pildistabilisaatorist on kõige rohkem kasu hämaras pildistamisel, objekti jälitamisel või päevasel ajal liikuvast sõidukist pildistamisel.

Kiire, vaikne autofookus
Ringikujuline USM mootor võimaldab ülimalt täpset, kiiret ja vaikset autofookust. Lisaks sellele on võimalik ka pidev manuaalne teravustamine ilma fookustamisrežiimi vahetamata.

Super Spectra vääristus
Optimiseeritud Super Spectra läätsevääristused vähendavad peegeldumisest tekkivaid pildidefekte, mis tekivad digipeegelkaameratel, kui valgus sensorilt objektiivi sisse tagasi peegeldub. Spetsiaalne vääristus aitab ka reprodutseerida tõetruimaid värve ja suurendada kontrasti.

E-TTL II särimõõtmine
Objektiiv saadab kaugusinformatsiooni tagasi kaamera E-TTL II välklambisüsteemi, et tagada optimaalne säritus igas võttesituatsioonis.