i-SENSYS MF6550


Parima hinna ja võimaluste suhtega MF6550 on organisatsiooni kommunikatsiooni-keskpunkt. MF6550 pakub kasutajale suure kiirusega laserprintimist, -faksimist, kopeerimist ja skaneerimist.

• Laser multifunktsionaal, millel lisavarustuses võrguühilduvus
• 22 lehekülge minutis trükkimine
• Lahutusvõime kuni 1200 x 600 dpi-d (parendatult)
• Super G3 kiirusega faks
• 50 lehe kahepoolne dokumendisöötja

Üks seade kõigi vajaduste jaoks
MF6550 on kompaktne multifunktsionaalne seade, mis rahuldab kõik kontori vajadused. MF6550 on laserprinter, -faks, koopiamasin ja värviskanner ühes seadmes.

Suur kiirus, kõrge kvaliteet
Prindi ja kopeeri kiirusega 22 lehte minutis. Maksimaalne lahutusvõime on Canoni unikaalse tehnoloogia abil kuni 1200 x 600 dpi-d. Printimist võid alustada koheselt, sest MF6550 ei pea enne seda soojenema.

Lisavarustusena võrguühilduvus
Et MF6550 jagada kontori võrgus, kasuta lisavarustuses olevat AXIS 1650 prindiserverit, mis teeb lihtsaks igast kohtvõrgus olevast arvutist printimise.

Aega ja raha säästev laserfaks
MF6550 Super G3 laserfaks edastab ühe lehekülje 3 sekundiga ja hoiab seega organisatsiooni telefoniarved madalad, ning kasutaja ei pea enam kaua faksi järel ootama kuni saab oma tööd edasi teha. MF6550 on võimeline vastu võtma ka mitu dokumenti korraga. Kui ka nädalavahetusel faksis paber või tooner otsa saab, võid ikka muretu olla, sest 256 lehekülge mahutavas faksimälus on dokumendid kindlalt kaitstud ja ootavad rahulikult printimist. Pikki dokumente saab skaneerida ka mällu ja siis nad otse mälust faksida.

Mugav töötada
Automaatne kahepoolne dokumendisöötur, mis mahutab kuni 50 lehte võimaldab kiirelt ja mugavalt faksida, kopeerida või skaneerida ka kahepoolseid dokumente. Printimise teevad mugavaks 500 lehte mahutav paberikassett ja 100 lehte mahutav universaalne lehesöötur. Lisavarustusena on saadaval ka 500 lehte mahutav lisa-paberikassett.

Kvaliteetne värviskanner
MF6550 võimaldab skaneerida dokumente ja fotosid otse PDF formaati arvutisse või siis saata nad koheselt e-mailile. Lahutusvõimet 600 x 600 dpi-d on võimalik tõsta Canoni unikaalse tehnoloogia abil kuni 9600 x 9600 dpi-ni. USB2.0 ühenduvus kiirendab tunduvalt dokumentide saatmist arvutist printerisse.

Mugav "Kõik ühes" toonerikassett
Lihtsalt vaheta "Kõik-ühes" kassett, mis sisaldab toonerit ja kõiki tähtsamaid osasid, ning su printer on jälle justkui uus. Ei mingit segadust - lihtsalt kauakestev kvaliteetne laserprintimine.Saadaval on ka suurema mahutavusega toonerikassett, mis võimaldab printida kuni kaks korda rohkem kui tavalist kassetti kasutades.