PIXMA iX5000


See A3+ formaadi printer pakub kiiret, kvaliteetset dokumentide ja graafika printimist. Võimalik on printida ka A3+ formaadis ääristeta fotosid otse digikaameratest.

• Trükikiirus: 25lk/min must-valgelt, 17lk/min värviliselt (A4)
• A3+ formaadis fotolabori kvaliteediga foto trükkimine 166 sekundiga
• Lahutusvõime 4800 x 1200 dpi-d
• Selge tekst, eredad, tõetruud värvid
• ChromaLife100 kauakestvateks fotodeks
• PictBridge tugi
• Eraldi tindimahutite süsteem

Professionaalne produktiivsus
Muljetavaldavale kiirusele A4 formaadis trükkimisel (25lk/min must-valgelt ja 17lk/min värviliselt) on lisaks võimalus trükkida ka kuni A3+ formaadis.

Fotolabori kvaliteet ka A3+ formaadis
A3+ formaadis foto trükkimiseks kulub kõigest 166 sekundit. Nüüd on sul võimalik ise trükkida oma lemmikfotosid väga erinevates suurustes ja väga erinevatele materjalidele.

Suurepärane trükikvaliteet
Canoni FINE tehnoloogia koostöös 2pl tindipiiskadega võimaldab lahutusvõimet 4800 x 1200 dpi-d. Lõpptulemuseks on detailsed värvilised fotod või siis lihtsalt kristallselged dokumendid.

Selge tekst, tõetruud värvid
iX5000 on ideaalne igaühele, kes vajab professionaalseid, kvaliteetseid trükiseid. iX5000 dokumendid on alati terava ja selge tekstiga ning erksate tõetruude värvidega. iX5000 on ideaalne nii dokumentide, tabelite, raportite, veebilehtede kui ka fotode trükkimiseks.

Kestab kaua
Canoni ChromaLife100 süsteem, mis sisaldab trükipäid, tinte ja Canoni originaaltarvikuid tagab kauakestvad, säravad fotod.

PictBridge otseprintimiseks
Prindi fotosid otse kõigist PictBridge ühilduvatest digitaalsetest foto- ja videokaameratest. Enam ei ole vaja pilte arvutisse salvestada, printimist võid alustada koheselt peale foto tegemist.

Ökonoomiline eraldi tindimahutite süsteem
Läbipaistvate eraldi tindimahutite süsteem garanteerib ökonoomsuse ja minimiseerib tindi raiskamist.

Usaldatav ja kergesti kasutatav
Suurte klahvidega PIXMA iX5000 pakub usaldatavust ja lihtsust kasutamisel. Automaatsesse lehesöötjasse mahub kuni 150-lehte. Printeri USB2.0 liides võimaldab kiiret andmeedastust ja ühildub nii Windows kui ka MacOS operatsioonisüsteemidega.