Canon ImagePROGRAF iPF700


Suure jõudlusega laiformaatprinter iPF700 on mõeldud CAD ja GIS kasutuseks. Täpse värvide reproduktsiooni ja joone renderdamisega printer suudab trükkida kuni A0+ formaadis. See on säästev, võimas, usaldusväärne laiformaat väljastuslahendus, mis sulle kontoris tõsiseks abimeheks.

• Reaktiivne tindisüsteem 1200dpi lahutusvõime jaoks kuni 36" materjalil (A0 formaat)
• Suur produktiivsus
• Paindlik materjalikasutus
• Mitmekülgne - 2 erinevat paberi teekonda
• PosterArtist tarkvara
• Lauapealne seade, lihtne installeerimine
• Suure jõudlusega paberigiljotiin

Optimaalne pildikvaliteet
iPF700 sisaldab endas Canoni uut 5-värviga dye- ja pigment reaktiivset tindisüsteemi. Uus ühetolline trükipea võimaldab kuni 1200dpi eraldusvõimet ja 4pl tindipiiskasid. Reaktiivne tindisüsteem tagab, et seade on kohaldatav erinevateks rakendusteks ja võimalik on trükkida erinevatele materjalidele.

Ideaalne CAD/GIS rakendusteks või lihtsalt kontorikasutuseks
Optimaalne prindikvaliteet teeb iPF700 ideaalseks erinevateks rakendusteks: teravad, peenikesed jooned ja suur musta värvi tihedus teeb ta suurepäraseks CAD rakenduste jaoks. Täpne värvide reproduktsioon koostöös selge teksti trükkimisega teeb printerist hea abilise posterite, plakatite trükkimiseks üldises kontori kasutuses.

Paindlik prindimaterjalide valikuvõimalus
Tavapaber, CAD-paber, ümbertöödeldud paber, läikpaber, mustandipaber, sünteetiline materjal, postrite, kunstitööde ja sümboolika prindimaterjal – iPF700 tuleb vaevata toime nende kõigiga.

Produktiivne jõudlus
iPF700 ühendub Teie arvutiparki kas läbi USB2.0 liidese või üle Ethernet võrguliidese. Kombineerides suurt kiirust kõrge kvaliteediga on garanteeritud, et antud seade on produktiivsuselt ja kvaliteedi suhtelt teistes üle. Ka integreeritud lõikeseade ei vea teid alt ja töötab aastaid ilma, et seda tuleks välja vahetada.

Lihtne kasutus
iPF700-ga saate tööd alustada ja jätkata aega kulutamata: seadmel on 2 paberisööduteed – rull ja käsisöödualus – ja automaatne paberirullile lülitumine. Erinevalt mõnedest laiformaatseadmetest on käesolev seade kompaktne ja vaikne – nii ei köida teie tähelepanu mitte müra, vaid tulemus.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.