Canon ImagePROGRAF iPF9000


Kõrge kvaliteediga 60" väljastus on saabunud. Naudi ääristeta trükiseid ja hämmastama panevat värvide reproduktsiooni Canoni laiformaatprinteriga iPF9000. 12-värviga LUCIA täispigment tindisüsteem garanteerib, et printer suudab töötada ka tihedaima graafikuga töökohas.

• Suur lahutusvõime 2400 x 1200dpi
• Ääristeta 60" trükised
• Suur produktiivsus ja tindikasseti vahetamise võimalus töö ajal
• Värvide stabiilsus, ülima läikega vastupidavad trükid
• Paindlik materjalikäsitlus
• Rullpaber või lõigatud lehed

Võimas pildikvaliteet
iPF9000 kasutab uut Canoni unikaalset 12-värviga täispigment tindisüsteemi. Kaks uut ühetollist trükipead võimaldavad lahutusvõimet 2400 x 1200dpi. 4 pikoliitri suuruseid piiskasid pihustatakse paberile kokku 30720 düüsist. RGB lisavärvid tagavad väga laia värviruumi, hall ja foto-hall tagavad pehmemad gradatsioonid ning vähendatud teralisuse ja ülima värvide täpsuse. Pigmentvärvide kasutamine tagab, et trükised säilitavad värvid ka siis, kui nad on pidevalt tugeva valguse käes.

Suur jõudlus teeb seadme sobivaks trükiteenust pakkuvatele firmadele
Silmapaistev trükikvaliteet teeb iPF9000 sobivaks professionaalseks tööks - 60" ääristeta väljastus võimaldab ülimalt täpsete värvidega postereid ja reklaamplakateid, mis panevad end märkama. Laiformaatväljastus pole kunagi nii ilus välja näinud. Tänu ülima läikega reproduktsioonile võib julgelt trükkida ka kvaliteetseid fotosid. iPF9000 spetsiaalne trükitehnoloogia koostöös uute LUCIA tintidega võimaldab kvaliteeti, mis tavaliste pigmenttintidega polnud võimalik.

Paindlik prindimaterjalide valikuvõimalus
Tavapaber, CAD-paber, ümbertöödeldud paber, läikpaber, mustandipaber, sünteetiline materjal, postrite, kunstitööde ja sümboolika prindimaterjal – iPF9000 tuleb vaevata toime nende kõigiga.

Produktiivne jõudlus
iPF9000 ühendub Teie arvutiparki kas läbi USB2.0 liidese või üle Ethernet võrguliidese. Kombineerides suurt kiirust kõrge kvaliteediga on garanteeritud, et antud seade on produktiivsuselt ja kvaliteedi suhtelt teistest üle. Ka integreeritud lõikeseade ei vea teid alt ja töötab aastaid ilma, et seda tuleks välja vahetada.

Lihtne kasutus
iPF9000-ga saate tööd alustada ja jätkata aega kulutamata, sest tindikassettide vahetamine on võimalik ka töö ajal. Suur LCD ekraan aitab Teid seadme käsitsemisel ja tarkvarapakett teeb lihtsaks mõjuvate posterite valmistamise. Erinevalt mõnedest laiformaatseadmetest on käesolev seade kompaktne ja vaikne – nii ei köida teie tähelepanu mitte müra, vaid tulemus.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.