DIGISUPER 72 xs


HDTV lahutusvõimega järgmise põlvkonna standard-väliobjektiiv.

• HDTV kvaliteet
• X-Element ja Power Optical System
• CAFS fokusseerimissüsteem
• Digitaalne servosüsteem

HD optiline jõudlus koostöös 72x zoomi ja 9.3mm lainurgaga
DIGISUPER 72 xs kasutab Canoni uusimat POWER OPTICAL SYSTEM tehnoloogiat ja optilist X-elementi, mis minimiseerib abersaatsioonid. Kasutades uusimat tehnoloogiat on DIGISUPER 72 xs kvaliteetne objektiiv HDTV lahutusega salvestamiseks, arendatud 9.3mm lainurga ja võimsa 72x zoomiga objektiiv on suuruselt siiski võrdne tavalise lahutusega objektiividega.

X-element ja POWER OPTICAL SYSTEM
Canon on arendanud selle uuendusliku optilise disaini ehituse kasutades uusimat leiutatud optilist elementi kõige efektiivsemal moel. Selle ehituse nimeks on pandud POWER OPTICAL SYSTEM, mis tagab paremad spetsifikatsioonid ja kvaliteedi kasutades uut optilist X-elementi, mis minimiseerib aberratsioonid.

CAFS fokusseerimissüsteem
Zoomimisel nihkub tavaliselt fookus paigast, sest zoomimisel muutub vaatenurk ja pildi suurus. Nüüd aga kasutades uut 32bitist protsessorit, mis kalkuleerib andmeid kiiremini on võimalik hoida pilt fookuses kogu zoomi ulatuses ja fokusseerimise "zoom-effecti" võib unustada ajalukku.

Crossover ühilduvus
Lisavarustusena saadaval duaalne kuvasuhte lülitussüsteem "Crossover", mis mõeldud kõigile 16:9/4:3 lülitatavatele kaameratele.

DIGITAL SERVO SYSTEM
Canoni uusima generatsiooni digitaalne servosüsteem võimaldab kasutada paljusid uusi funktsioone nagu näiteks konstantset vaatenurka fokusseerides (CAFS) ja valikut erinevatest servofunktsioonides. Neid uuendusi on võimalik kasutada ainult uue digitaalse servosüsteemiga. Lisaks sellele on võimalik ka objektiivi tarkvara uuendamine, kui tekib uusi funktsioone. See tähendab, et sellel DIGISUPER seeria objektiivil on piiramatud võimalused.

Objektiivi ingliskeelne brošüür