PIXMA iP1700


Naudi kiiret fotolabori kvaliteediga trükki väga odava hinna juures. Nüüd võid taskukohase hinnaga seadmega trükkida ääristeta fotosid kuni A4 suuruses. Prindi dokumente ja veebilehti teravate ja detailirohketena kiirelt ja lihtsalt.

• Võimas trükikiirus: 10 x 15 cm foto trükitakse umbes 55 sekundiga
• Silmapaistev lahutusvõime 4800 x 1200 dpi
• ChromaLife100 kauakestvate trükiste jaoks

Kiire ääristeta fotoprintimine
Fotolabori kvaliteediga 10 x 15 cm foto trükkimiseks läheb umbes 55 sekundit. Naudi ääristeta fotoprintimist kuni A4 formaadis.

Parimate fotolaborite kvaliteet
Suur 4800 x 1200 dpi lahutusvõime garanteerib detailsed ja erksate värvidega fotolabori kvaliteediga fotod.

Kauakestvad trükised
Canoni ChromaLife100 süsteem tagab imeilusad fotod, mis kestavad kuni 100 aastat. Kasutades FINE trükipead, Canoni originaaltinte ja originaalpaberit on võimalik luua kauakestvaid, detailirohkeid ja tõeste värvidega ääristeta fotosid kuni A4 suuruses.

Paljude võimalustega tarkvarapakett
Saavuta silmapaistvaid tulemusi kasutades lihtsalt kasutatavat tarkvara. Prindi kvaliteetseid detailirohkeid digifotoseid ainult mõne kliki abil kasutades Easy-PhotoPrint tarkvara ja seejärel loo piltidest fotoalbum PhotoRecord tarkvara abil. Easy-Webprint võimaldab veebist laetud pilte parendada.

Selged tekstidokumendid
Prindi selgeid ja teravaid tekstidokumente kiirusega kuni 22lk/min mustvalgelt ja 17lk/min värviliselt. iP1700 on ideaalne printer kodukasutuseks.

Täielik ühilduvus
PIXMA iP1700 on nii Windows kui ka MacOS X ühilduv ja suhtleb arvutiga läbi kiire USB2.0 liidese.