PowerShot A640


Paljude loovate võimalustega PowerShot A640 10,0 Megapiksline CCD sensor võimaldab tehtud fotosid kas või plakatina välja printida. Avasta uusi võimalusi, mida pakuvad muudetava nurgaga ekraan ja erinevad optika lisaseadmed.

• 10,0 Megapiksline lahutusvõime
• 4x optiline zoom
• 2,5" muudetava nurgaga LCD
• DIGIC II ja iSAPS
• 9-punkti AiAF ja FlexiZone AF/AE
• 21 võterežiimi ja "Minu värvid"
• ISO 800
• 1cm Makrofunktsioon
• 30 kaadrit sekundis VGA lahutusega videorežiim
• Lai valik lisaseadmeid

10,0 Megapikslit
Prindi kõrge kvaliteediga detailseid laiformaatfotosid. 10,0 Megapiksline lahutusvõime tagab selle, et ka peale arvutis fotode lõikumise ja kompositsiooniga mängides, saad printida suure lahutusvõimega teravaid printe.

4x optiline zoom
4x optilise zoomiga objektiiv annab paindlikuma pildistamise - nüüd ei pea objektile alati lähemale jooksma ja samas ei pea ohvreid tooma
lahutusvõime ja kvaliteedi arvelt.

2,5" muudetava nurgaga LCD ekraan
Suur 2,5" LCD ekraan on pööratav igas suunas ja seega on ideaalne iseenda pildistamiseks või huvitavate võttenurkade kasutamiseks. Öörežiim parandab pildi vaadatavust pimeduses ning kuvatav kadreerimisvõrgustik aitab sind fotode kompositsiooniga. Kasulik 3:2 kuvasuhte ekraanile kuvamine näitab selgelt, milline osa prinditakse kasutades tavalisi fototrüki mõõte.

DIGIC II ja iSAPS
Canoni DIGIC II kujutisetöötlusprotsessor tagab suure kaamera jõudluse ja parima värvide töötlemise. iSAPS tehnoloogia kasutab võtteinformatsiooni, et optimiseerida kaamera sätted alati enne võtte tegemist.

Paindlik fokusseerimine
Fokusseerimise võid usaldada täielikult 9-punkti AiAF autofookusele või kasutada FlexiZone AF/AE funktsiooni, et ise valida fookuspunkt.

Võtterežiimid ja "Minu värvid"
20 erinevat võtterežiimi kindlustavad, et saaksid väikse vaevaga perfektsed pildid igades oludes. "Minu värvid" võimaldab kasutada huvitavaid värviefekte.

Turvaline zoom ja Digitaalne telekonverter
Turvalise zoomi funktsioon võimaldab väiksemat lahutusvõimet kui 10 Megapikslit kasutades, pilti edasi suurendada ilma lahutusvõimes kaotamata. Digitaalse telekonverteri funktsioon võimaldab sul ilma lisaseadmeid ostmata tunda mõnu telekonverteri funktsioonidest.

Suur jõudlus siseruumides ja öövõtetel
Suur ISO800 valgustundlikkus võimaldab õigesti säritatud pilte teha ka halbades valgustingimustes ilma välklampi kasutamata. ISO800 võimaldab kasutada ka kiiremaid säriaegu ja seega vähendada võimalust, et pilt jääb udune.

1cm Makrofunktsioon
PowerShot A640 suudab fokusseerida kuni 1cm lähedusele ja seega saad pildistada ka pisimate objektide detaile lähedalt.

Kõrge kvaliteediga videorežiim
Salvesta eriti pikki VGA kvaliteedi ja heliga videoklippe. Või salvesta kiireid sündmusi kasutades QVGA režiimi, kus saad valida salvestuse kiiruseks ka 60 kaadrit sekundis ja niimoodi pärast kiireid sündmusi ekraanil analüüsida.

Lai valik lisaseadmeid
PowerShot A640 lisade hulgas on näiteks lainurk- ja telekonverter, makrolääts ja lisavälk. Veekindel korpus võimaldab teha fotosid kuni 40 meetri sügavusel vee all.