iR7095


Tippklassi produktiivsus on nüüd saadaval selles keskklassi printimissüsteemis. iR7095 trükib kiirusega 95lk/min ning on varustatud kiire dokumendiskanneri ja viimistlusvõimalustega, mida sellise klassi seadmetel varem pole olnud.

• Võimas väljastus 95 lk/min
• Konkurentsitud viimistlusvõimalused - esimene oma klassi automaatse liimköitmise võimalusega seade
• Lihtne integreerida olemasolevasse töövoogu
• Suurema mahutavusega söötmine, sisestamine ja virnastamine pikemate tööde jaoks
• Suur värviline puuteekraan

Lisainformatsioon
Kui sa vajad suure jõudlusega masinat oma keskmise mahuga produktsioonikeskkonda, siis on iR7095 valmis seda väljakutset vastu võtma. Modulaarne disain võimaldab kohaldada masinat erinevate vajadustega klientide jaoks. iR7095 särab oma klassis oma eriliste viimistlusvõimalustega.

Pidev kvaliteetne väljastus
Uus kõrge lahutusvõimega tooneritehnoloogia kindlustab suure eraldusega teksti, jooned ning täpsed ja puhtad pooltoonid kohe peale printimist ja ka aastaid peale väljastust.

Trükioperaatori unelm
iR7095 kasutamine on ülimalt lihtne tänu suure lahutusvõimega 10,4" TFT LCD ekraanile, mis annab täieliku kontrolli produktsiooni töövoo üle.

Võimas ja kiire
iR7095 integreerub lihtsalt juba olemasolevasse väljastuse töövoogu ning sobib ideaalselt ka koopiateenuseid pakkuvate organisatsioonide väljastuslahenduseks. Ülim paberikäsitlus ja erinevad viimistlusvõimalused teevad ka keerukate tööde produtseerimise lihtsaks.

Suure kiirusega skaneerimine
Digitaliseeri paberil dokumente kiirusega 85lk/min tänu sisseehitatud suure jõudlusega dokumendiskannerile.

Silmapaistvad viimistlusvõimalused
iR7095 teeb tippklassi viimistlusvõimalused kättesaadavaks keskklassi masinas.

Pausideta produktiivsus
iR7095 suudab töötada ilma pausideta ka pikimate väljastustööde puhul tänu mahukale väljastusalusele ja eemaldatavale kärule, millega valmistöö lõppviimistluse juurde viia.

Professionaalselt viimistletud
Produtseeri kvaliteetseid dokumente kas nurga või kahekordse klammerdamisega ja lisa neile eeltrükitud kaaned - ideaalne ka kõige keerukamatele must-valgetele dokumentidele.

Kvaliteetsed brošüürid
Lisa oma produktsioonivõimaluste hulka ka brošüüri loomine. Kõrge pildikvaliteet, äärte lõikamine ja keskelt klammerdamine tagavad tulemused, mis hämmastavad.

Augustatud dokumendid ja raportid
Võimalik on dokumente augustada tavalise 2 või 4 auguga või siis valida erinevaid augustamisvõimalusi näiteks plastikust, traadist köitmisega seadmete jaoks.

Paberi voltimine
Reklaamlehtede või detailsete finantsaruannete loomiseks suudab iR7095 voltida A3 lehe Z-kujuliseks, et see sobib kokku sinu muude A4 dokumentidega.

Liimköitega raamatud
iR7095 on esimene oma klassis, mis sisaldab endas ka liimköitega raamatute loomise võimalust. Silmapaistavate liimköitega raamatute loomine on lihtne ning kasutada saab ka eelnevalt trükitud kaasi.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.