DT-120


DT-120 võimaldab kiiret andmesidet 25-156Mb/s, ning sobib kaugematele vahemaadele 100m kuni 2km-ni. DT-120 sisaldab endas ka unikaalset Auto Tracking funktsiooni.

• FSO andmeside 100 kuni 2000 meetrini
• Andmeside kiirus 25-156Mb/s
• Auto Tracking funktsioon
• DT-MNG100, kaughaldusliides sisseehitatud
• Taskukohane hind ilma kompromissideta

Auto Tracking
Canoni leiutatud Auto Tracking funktsioon võimaldab infovahetust 2000 meetrise vahemaa pealt ka siis, kui DT-120 saatjad andmeside ajal liiguvad. Näiteks hoonete liikumise või tuule tõttu. Auto Tracking tuvastab liikumise, ning korrigeerib vastavalt sellele Canobeami objektiivi optilist telge. See võimaldab väga suurt võimsuse kokkuhoidu, ning saata välja laserkiir, mis on 1km kaugusel ~1m läbimõõduga. Võrdluseks seade, mis ei kasuta Auto Trackingut, peaks saatma 1km kaugusele 5m läbimõõduga laserkiire.

Odavam kui fiiberoptika
Reeglina saab Canobeamil baseeruva võrgu üles seada odavamalt kui fiiberoptilikal põhineva võrgu, sest ei tule teha suuri kulutusi võrgu välja ehitamiseks. Võrgu halduskulud koosnevad ainult elektrikulust, ning lihtsast, rutiinsest kontrollhooldusest.

Ülimalt turvaline ja usaldusväärne
Canobeam tehnoloogia võimaldab turvalist ja usaldusväärset linki kõigis andmesidevõrkudes. Canobeam on kasutusel näiteks paljudes riigiasutustes kus tavaline vaskkaabel on liiga aeglane, fiiberoptilise võrgu ülesehitus liiga kallis või hoopis võimatu. Tihti kasutatakse Canobeam võrku ka lihtsalt tagavaravariandina eriolukordade jaoks. Erafirmad kasutavad Canobeami tihti oma erinevates majades asuvate ruumide ühendamiseks kiiresse võrku, mille väljaehitus vaskkaablil või fiiberoptikal baseeruvana oleks liiga kallis või aeglane. Ideaalne ka võrgu tekitamiseks üle jõe, järve, raudtee või ajutistele üritustele. Canobeam võrgu sidet on praktiliselt võimatu pealt kuulata, sest saadetav kiir on oma mõõtmetelt üliväikese jalajäljega.


Optimiseeritud optiline jõudlus
15 aastat FSO (Free Space Optics) alast arendustööd ja antud ala liidripositsioon on Teile kindlustuseks, et Canonil on piisavalt teadmisi optilise kiirega andmesidesüsteemide loomiseks, ning et antud Canoni seadmed on turul olevatest areneinumad.

Kaughaldus üle SNMP, Telneti ja FTP
Sisseehitatud DT-MNG100 võimaldab DT-120t hallata üle SNMP (monitoorimine), Telneti (monitoorimine ja saatmine). Diagnostika logifaile on võimalik salvestada arvutisse üle FTP.

Canobeam DT-100 seeria ingliskeelne brošüür