i-SENSYS LBP5960


LBP5960 pakub kiiret, kvaliteetset värvitrükki kuni A3 formaadis. Sisaldades endas süsteemilahendusi, mis pärit uutest iRC seeria printeritest, suudab LBP5960 trükkida kiirusega 30 A4 lehekülge minutis.

• Kompaktne lauapealne seade
• Lahutusvõime kuni 1200dpi
• Värvilised ja must-valged prindid kiirusega 30lk/min
• Säästlik värviline väljastus
• Automaatne kahepoolne trükk
• Võrguprintimine, PCL5e/6 ja UFR II printerikeeled
• Soojenemisaeg puudub

Kvaliteetne printimine
Kõrge kvaliteediga trükised ei ole enam ainult iRC seeria seadmete pärusmaa. LBP5960 on kompaktne A3 printer, mis võimaldab lahutusvõimet 1200dpi nii värviliselt kui ka must-valgelt. Lisaks sellele võtab esimese must-valge lehe trükkimine aega kõigest 7,5 ja värvilise lehe 9 sekundit. Seadme haldamine toimub esipaneelilt ja seega ei vaja masin enda ümber palju ruumi.

Taskukohase hinnaga kvaliteet
Olles erinev tavapärastest laserprinteritest, mis kasutavad kõik-ühes kassette, on LBP5960 trükimootori kõik osad eraldi vahetatavad, ning seega säästad sa märkimisväärse summa iga prindiga. Kahepoolne printimine säästab raha, ning lisab su dokumentidele professionaalse välimuse.

Paindlik ja produktiivne
Paberisööt aktsekteerib materjali kaaluga 64 kuni 220g/m2, seega saad muljet avaldada, trükkides ka paksule paberile või isegi ümbrikutele. Lisaks sellele kindlustab 2000-leheline paberisööt, et seade saab hakkama ka suure koormusega. Võrguprintimist kiirendavad UFR II ja PCL5e/6 prindikeeled.

Tõhus ja keskkonnasõbralik
Innovatiivne nõudmisel-kinnitamise tehnoloogia võimaldab soojenemisaja puudumist, ning 75% väiksemat energiatarvet võrreldes traditsiooniliste laserprinteritega. Keskkonnasõbralikud tootmismeetodid tagavad, et seade ühildub Euroopa RoHS ja WEEE direktiividega. Lisaks sellele ühildub LBP5960 ka rahvusvahelise Energy Star programmiga.