FAX-JX500


Super G3 33,6kb/s modemiga JX500 sisaldab endas ka digitaalset automaatvastajat ning suurendatud 120-leheküljelist faksimälu. Tõsiselt taskukohase hinnaga seade kodukontorisse.

• Super G3 33,6kb/s modem
• FINE tehnoloogia kiiremaks ja kvaliteetsemaks trükkimiseks
• Sisseehitatud automaatvastaja
• 120lk faksimälu
• 20-lehe originaalisöötja, 100-leheline paberisööt
• 109-kiirvaliku mälukohta
• Ülikõrge kvaliteediga pilditöötlus ja 256 halltooni
• Tindisäästurežiim

Lihtne ja tõhus
See taskukohase hinna ja stiilse korpusega tindipritsfaks kombineerib kasutuslihtsuse ja efektiivsuse, et kindlustada usaldusväärne faksimine. Kompaktne FAX-JX500 sobib igasse keskkonda, ning ta on varustatud valiku lisafunktsioonidega. Super G3 faks saadab ühe lehekülje 3 sekundiga ja hoiab seega kokku telefoniarvetelt.

Kõrge kvaliteet, kiire väljastus
FAX-JX500 on esimene Canoni faks, mis kasutab FINE trükitehnoloogiat. 600x600dpi lahutusvõime võimaldab kvaliteetsema pildiga fakse, ning senisest suurem kiirus võimaldab trükkida ühe lehekülje 10 sekundiga. FAX-JX500 võid kasutada ka kompaktse koopiamasinana.

Sisseehitatud automaatvastaja
Sisseehitatud automaatvastaja võimaldab salvestada kuni 30 minutit, ning garanteerib, et ka siis kui viibid kontorist väljas, on võimalik sinuga kommunikeeruda. Kindlasti on kasulik ka kodukontoris omada üht taskukohase hinnaga kompaktset seadet, mis faksib, kopeerib ja on samas nii telefon kui ka automaatvastaja.

Turvaline, murevaba faksimine
120-leheküljelisse faksimällu salvestuvad need leheküljed, mis saabuvad siis, kui sa parajasti kontorist väljas, ning faksis tint või paber otsas. Suuremahulisi dokumente on võimalik ka faksimällu salvestada, et nad sealt siis ühekorraga aega ja raha säästes ära saata.

Paindlik paberikäsitlus
20-lehe automaatne dokumendisöötja võimaldab ka pikki dokumente saata mugavalt ilma neid enne pakkideks jaotamata. 100-leheline paberisööt hoiab jällegi kokku faksi paberiga täitmise aega ja annab sulle lisakindluse, et ka nädalavahetusel saavad faksid välja trükitud.

Aega säästev kiirvalimine
9 kiirvalikuklahvi ja 100 koodvalikunumbrit võimaldavad sul kiirelt faksida kõigile põhilistele kontaktidele.

Faksi detailselt
UHQ kujutisetöötlus saadab ka detailirohked faksid perfektselt - nagu näiteks dokumendid piltide, diagrammide ja peenikese kirjaga. 256 halltooni annavad faksidele lisasügavuse ja selguse.

Hoia ära räpmskirjad
Ära võta vastu rämpsfakse, ning hoia kokku tindilt ja paberilt. Vajadusel saad piirata vastuvõetavate numbrite nimekirja, ning lubada faksida ainult lubatud numbritelt.

Ökonoomiline tindisäästurežiim
Spetsiaalne tindisäästurežiim võimaldab hoida kokku kuludelt tindikassettidele.