PowerShot A570 IS


Ideaalne loovale fotograafile, kes tahab täielikku kontrolli pildi üle. 4x optilise zoomi ja optilise stabilisaatoriga objektiiv on PowerShot A570 IS tugevaim külg, millega koostöös töötab ka uus DIGIC III kujutisetöötlusprotsessor.

• 7,1 Megapikslit
• 4x optiline zoom ja optiline pildistabilisaator
• DIGIC III protsessor
• Näotuvastuse tehnoloogia
• Punaste silmade korrigeerimine
• ISO 1600
• 19 võtterežiimi ja "Minu värvid"
• 2,5" LCD ekraan
• Valik lisaseadmeid
• PictBridge ja Prindi/Jaga klahv

7,1 Megapikslit
7,1 Megapiksline sensor reprodutseerib teravaid, kõrge kvaliteediga fotosid, võimaldades suureformaadilisi väljatrükke ja hilisemat ümberkadreerimist fotode töötlemisel.

4x optiline zoom
4x optilise zoomiga objektiiv võimaldab sul tuua subjektid lähemale, ning annab sulle suurema kontrolli kompositsiooni üle. Kombineerituna digitaalse zoomiga on võimalik kuni 16x suurendus.

Optiline pildistabilisaator
Optiline pildistabilisaator korrigeerib käe värisemise pikkadel säriaegadel. See võimaldab ilma välguta pildistamist siseruumides ja hämaras, ning ideaalseid võtteid ka objektiivi teleasendis.

Uusim tehnoloogia
Canoni DIGIC III kujutisetöötlusprotsessor võimaldab PowerShot A570 IS suurt kiirust, jõudlust, suurepäraseid väre ja puhtaid, selgeid fotosid ka kõrgetel ISO tundlikkustel. iSAPS tehnolooga analüüsib võtteinformatsiooni ja optimiseerib kaamera võtmeseaded enne igat võtet.

Näotuvastusega AF/AE/FE
Näotuvastuse tehnoloogia tuvastab kaadris automaatselt kuni 9 nägu, ning seab vastavalt nendele korrektse fookuse ja säri, ning välgu tugevuse. Näotuvastuse tehnoloogia võimaldab ka punasilmavähendust ettemängimisrežiimis.

ISO 1600 ja automaatne kõrge tundlikkus
PowerShot A560 kõrge ISO tundlikkus võimaldab sul pildistada ka hämaras ilma välklampi kasutamata. Automaatne kõrge ISO seab ISO prioriteediks, et oleks võimalik kasutada võimalikult kiiret säriaega, et vähendada riski saada kaamerast udune pilt.

Võtterežiimid ja "Minu värvid"
Vali 19 erineva võtterežiimi hulgast, et saada alati perfektne foto. Spetsiaalsed võtterežiimid aitavad sind keerukates valgusoludes nagu näiteks rannas, lund või rohelist loodust pildistades. "Minu värvid" teeb mugavaks piltidele värviefektide lisamise.

Kõrge kvaliteedia videoklipid
Salvesta pikki VGA lahutusega videoklippe heliga kaadrilaotuskiirusega 30 kaadrit sekundis. Või kasuta spetsiaalfunktsiooni, et salvestada QVGA lahutusega videoklippe 60 kaadrit sekundis.

2,5" LCD ekraan
Suur, ere 2,5" LCD ekraan on ideaalne fotode jagamiseks pere ja sõpradega. Ekraanile kuvatav ruudustik aitab kompositsiooniga, ning öörežiim teeb ekraanil oleva paremini nähtavaks pimedas.

Lai valik lisaseadmeid
Täisvalik lisaseadmeid võimaldab kaamera külge lisada näiteks lainurk ja telekonvertereid, makroläätsesid või lisavälku HF-DC1. Veekindel korpus võimaldab allveefotosid teha kuni 40m sügavusel.