PowerShot S5 IS


Võimsal 12x optilise zoomi ja optilise pildistabilisaatoriga kaameral on nüüdsest ka näotuvastusega autofookus/-säri, edasiarendatud videoklipi salvestamine, ning Speedlite välkudega ühilduv tald.

• 12x optiline zoom ja optiline pildistabilisaator
• 8,0 Megapikslit
• Edasiarendatud videorežiim
• DIGIC III protsessor ja iSAPS tehnoloogia
• Näotuvastusega automaatsäri/autofookus
• Punasilma korrigeerimine
• ISO1600 tundlikkus ja automaatne ISO tundlikkuse nihutamine
• 2,5" muudetava nurgaga LCD
• 22 võtterežiimi
• Speedlite välgutald

Suure jõudlusega optika
Võimas 12x optilise zoomiga objektiiv sisaldab endas Canoni uusimat optilist pildistabilisaatorit, mis töötab vastu kaamera värisemisele. USM teravustamismootor kindlustab kiire, ning vaikse teravustamise. UD läätseelement ja SuperSpectra vääristus vähendavad kromaatilisi aberratsioone, peegeldusi, ning muid optilisi defekte, et luua terav, täpsete toonidega pilt.

8,0 Megapikslit
8,0 Megapikslise lahutusvõimega CCD sensor salvestab ka pisimad detailid, ning võimaldab suureformaadilisi väljatrükke kuni postri suuruses.

Edasiarendatud videorežiim
Salvesta kvaliteetset stereoheli ja VGA lahutusega videot 30 kaadrit sekundis. Või kasuta võimalust salvestada QVGA lahutusega 60 kaadrit sekundis, mis on suurepärane näiteks sportlastele, kes saavad oma trenni salvestada ja pärast aegluubis täpselt oma igat liigutust jälgida. Tänu võimsale protsessorile on video salvestamise ajal võimalik teha ka täislahutusega fotosid.

DIGIC III ja iSAPS
DIGIC III protsessor võimaldab välkkiiret toimimist, suurepärast fotokvaliteeti ja edasiarendatud müravähendust, et kindlustada teravamad, selgemad pildid. iSAPS tehnoloogia analüüsib igat kaadrit, et optimiseerida kaamera põhisätted enne igat võtet.

Näotuvastusega autosäri/-fookus
Näotuvastuse järgi toimiv autofookus ja automaatsäri leiab kaadrist automaatselt inimeste näod, analüüsib kaugust, ning valgusolusid ja leiab optimaalsed sätted, et kõik näod teravad oleks ja mitte ükski poleks neist alavalgustatud.

Punasilmakorrektsioon
Fotode ettemängimise ajal on tänu näotuvastuse tehnoloogiale võimalik kiiresti teostada ka punasilmavähendust fotodel.

Teravad pildid ka hämaras
ISO1600 valgustundlikkus võimaldab teha teravaid fotosid ka hämaras - ideaalne muuseumides, restoranides ja pidudel, kus välklambi kasutamine keelatud. Kasuta automaatset ISO tundlikkuse nihutamist, et ühe nupuvajutusega hoida ära pildi uduseks muutumine - kaamera tõstab ise automaatselt õigele tasemel, et käevärin pildi tegemist ei segaks.

Eriti suur muudetava nurgaga LCD ekraan
2,5" kõrge lahutusvõimega LCD ekraan teeb mugavaks huvitavate nurkade alt pildistamise ja teeb mugavamaks sõpradele fotode näitamise. "Night-display" režiim kergendab aga tunduvalt pimeduses pildistamist.

Võtterežiimid ja "Minu värvid"
Vali 22 võtterežiimi hulgast, mille hulgas ka spetsiaalsed režiimid, mis optimiseeritud eriliste olukordade jaoks. Nagu näiteks supermakro režiim, mis võimaldab pildistada 0cm kauguselt.Lisa fotodele ja videoklippidele kaameras värviefekte kasutades "Minu värvid" funktsiooni.

Lai valik lisaseadmeid
Lisaseadmete hulgast võib leida näiteks tele- ja lainurkkonverteri, lainurkläätse, samuti on võimalik kasutada erinevaid filtreid ja tänu välgutallale ka Canoni professionaalseid Speedlite seeria välklampe.