HR10


Kõrglahutusvideo suurepärane kvaliteet ja otse DVD-le salvestamise mugavus. Stiilne HR10 teeb filmikunsti lihtsaks.

• Kõrglahutusvideo AVCHD vormingus otse DVD-le
• Canoni täislahutusega CMOS sensor
• 10x optilise zoomi ja optilise stabilisaatoriga objektiiv
• Instant AF kiire autofookus
• Laia vaatenurgaga LCD-ekraan
• DIGIC DV II kujutisetöötlusprotsessor
• Õhuke ja kompaktne
• 25p täiskaadrilaotusega salvestusrežiim
• Edasiarendatud fotofunktsioonid
• HDMI väljund

Täislahutusega HD video otse kõvakettale
Stiilne ja kompaktne HG10 salvestab video AVCHD vormingus otse DVD plaadile. Ühele kahekihilisele plaadile mahub rohkem kui tund kõrglahutusvideot.

1920x1080 lahutusvõimega CMOS sensor
Canoni CMOS sensorid on oma ülimusega tuntud EOS seeria digitaalsetest peegelkaameratest. Suure lahutusega CMOS sensor võimaldab müravabat, teravat kõrglahutusvide salvestamist.

Instant AF fokusseerimissüsteem
HD 2 korda suurem lahutusvõime tähendab seda, et kõik pildivead on 2 korda paremini näha. Seega on vaja kaamerat, mis oleks 2 korda täpsema ja kiirema fookusega. Fookuse abirežiim võimaldab ka täpset käsitsi fokusseerimist.

Kvaliteetne 10x optilise zoomiga objektiiv
HR10 objektiiv on ehitatud HD lahutusvõimega jaoks, ning sisaldab endas Canoni Super Range optilist pildistabilisaatorit, mis parandab paremini kaamera värisemisest tekkivad vead. Optiline pildistabilisaator võimaldab värina kompenseerimist laiema sageduse ulatuses.

DIGIC DV II kujutisetöötlusprotsessor
DIGIC DV II, mida tutvustati Canoni kaamerate lipulaevas XL H1 on optimiseeritud salvestama HD lahutusvõimega videot. DIGIC DV II sisaldab endas spetsiaalset müravähendussüsteemi ja tagab seega vähese müraga pildi, ülimalt täpse värvide reproduktsiooni ja laia värvigamma. Nagu ta eelkäija on ka DIGIC DV II-l eraldi rajad video ja fotode töötlemiseks. Võimalik on ka video salvestamise ajal teha täislahutusega fotosid.

Laia nurgaga LCD
2,7-tollise LCD-ekraani lai 135-kraadine vaatenurk teeb mugavaks videoklippide näitamise sõpradele ja perele otse kaamerast. Spetsiaalne vääristus tagab selged, erksad kujutised ka päikesevalguses.

Õhuke ja kompaktne
HR10 kaalub kõigest 530 g ning on ülimalt stiilne, kerge ja kompaktne kaamera, millel samas pikk aku kestvus ning madal voolutarve.

Kinokaamerale sarnane 25P progressiivne salvestus
HR10 sisaldab endas võimalust salvestada ka kinokaamerale sarnaselt, progressiivselt, 25kaadrit/sekundis. Spetsiaalne CINE režiim annab ka pildile kinokaamera värvid.

Edasiarendatud fotorežiim
HR10 on ka kvaliteetne 3,1 Megapikslise lahutusvõimega digitaalne fotokaamera paljude erinevate võimalustega. HR10 on täielikult ühilduv PictBridge otseprindi standardiga ja omab ka sisseehitatud välklampi. Suure lahutusvõimega fotod salvestatakse otse miniSD mälukaardile ja neid saab otse läbi USB2.0 liidese kiirelt arvutisse alla laadida. DIGIC DV II võimaldab video kassetile salvestamise ajal teha suure lahutusega fotosid otse miniSD mälukaardile.

HDMI väljund
HR10 HDMI liides võimaldab kvaliteedis kaotamata näidata videot otse HD telekates. Võite ühendada kaamera ka ühilduva arvutiga