Canon Media Storage M30


Media Storage M30 on 30GB mobiilne pildipank, mis tehtud spetsiaalselt EOS kaameraid kasutavale fotograafile, kes vajab endale ainult vastupidavaid ja usaldusväärseid töövahendeid. Seadmel on eriti kvaliteetse pildiga suur 3,7" LCD ekraan, ning äärmiselt tugev korpus.

• 30GB kõvaketas
• Parima kvaliteediga 3,7" LCD
• Vastupidav magneesiumsulamist korpus
• CF ja SD kaartidest tagavarakoopiate tegemine ühe nupuvajtusega
• Automaatne andmete kontroll laadimise ajal
• Slaidiesitluse võimalus
• Ühildub enamlevinud multimeedifailidega
• EXIF info kuvamine

30GB kõvaketas
Sisemine 30GB kõvaketas võimaldab mahutada kompaktsesse seadmesse tuhandeid kõrge lahutusvõimega fotosid.

Kõrge kvaliteediga 3,7" LCD
Lisaks sellele, et ekraani diagonaal on suur, on ta ka suurepärase värvide reprodutseerimise võimega, VGA lahutuse, ning ülilaia 160-kraadise vaatenurgaga. Nii saad oma fotosid detailselt vaadata.

Magneesiumsulamist korpus
M30 on valmistatud tugevast, kergest magneesiumsulamist. Niimoodi on loodud seade, mis on piisavalt tugev, et olenemata sinu töötempost olla usaldusväärne vastupidav partner.

CF ja SD kaardipesad, ning lihtsad tagavarakoopiad
Media Storage seade toetab nii SD kui ka CF mälukaarte, seega saad ise valida kumma peale kaameras salvestad. Lihtsalt sisesta mälukaart, ning nupuvajutuse peale saadetakse info seadme kõvakettale kiirusega üle 4 MB/s. Samal ajal kontrollib seade automaatselt, et andmed kopeeritakse kõvakettale ilma vigadeta.

Turvalisus
Hoia oma fotod kaitstult. Seadme parooliga kaitsmise funktsioon võimaldab kindlustada, et fotosid saab sealt kätte ainult autoriseeritud inimene.

Taustamuusikaga slaidiesitlus
M30 slaidiesitluse funktsioon võimaldab ilma vaeva nägemata korraldada mõjuvaid ja võimsaid fotoesitlusi ükskõik kus ja millal.

Edasiarendatud multimeediatugi
M30 on palju rohkem kui kõigest pildipank. Ta toetab peaaegu kõiki populaarseid audio-video failiformaate, nagu näiteks MPEG1, 2 ja 4, MP3, WAV, JPEG, TIFF. M30 võimaldab kuvada ka Canoni RAW formaadis fotosid, tehes ta ideaalseks professionaalidele, kes vajavad salvestus ja järelvaatevõimalust ilma rasket sülearvutit kaasas kandmata.

Detailne EXIF info
Media Storage suudab kuvada detailset EXIF infot, kaasa arvatud pildistamise kuupäeva ja kellaaega, ning kaamera seadistust.

Audio-Video väljund ja PictBridge ühilduvus
Audio-Video väljund võimaldab oma töö esitlemise veelgi lihtsamaks teha. Ühe lihtsa ühenduskaabli abil oled valmis näitama kas televiisori või multimeediaprojektori abil enda loomingut suuremale publikule. Lisaks sellele võid ka printida tänu PictBridge toele kõikidesse otseprinti võimaldavatesse Canoni printeritesse. Seda kõike ilma tülika arvutita - fotod otse paberile just siis kui neid vajad.