Digital IXUS 960 IS


Stiilse titaankorpusega Digital IXUS 960 IS sisaldab 12,1 Megapikslise lahutusvõimega CCD sensorit, 3,7x optilise zoomi ja optilise stabilisaatoriga objektiivi ning uusimat DIGIC III protsessorit.

• Titaanist korpus ja puutetundlik juhtketas
• 12,1 Megapiksline lahutusvõime
• 3,7x optiline zoom ja optiline pildistabilisaator
• ISO1600 tundlikkus ja automaatne ISO tõstmine
• DIGIC III ja näotuvastustehnoloogia
• Punasilmakorrektsioon
• 2,5" LCD-ekraan
• 18 võtterežiimi ja "Minu värvid"
• XGA lahutusega videoklipid ja LP salvestusrežiim

Tugev titaan
Inimese pehmetest kurvidest inspireeritud titaankorpusega Digital IXUS 960 IS sobib ideaalselt peopessa. Puutetundlik valikuketas võimaldab mugavat kaamera võtmefunktsioonide kasutamist.

12,1 Megapikslit
Suur 1/1,7" CCD sensor salvestab 12,1 Megapikslise lahutusvõimega piisavalt detaile, et printida välja ka laiaformaadilisi fotosid.

Peen optika
Digital IXUS 960 IS sisaldab 3,7x optilise zoomiga objektiivi, millest Canoni optiline pildistabilisaator. Ülikompaktses objektiivis on ka UA läätseelement, et oleks võimalik jäädvustada kõrgekvaliteedilisi fotosid kogu fookuskauguse ulatuses.

ISO1600 ja automaatne ISO tõstmine
ISO1600 valgustundlikkus võimaldab teha teravaid fotosid ka hämaras - ideaalne muuseumides, restoranides ja pidudel, kus välklambi kasutamine keelatud. Kasuta automaatset ISO tundlikkuse nihutamist, et ühe nupuvajutusega hoida ära pildi uduseks muutumine - kaamera tõstab ise automaatselt õigele tasemel, et käevärin pildi tegemist ei segaks.

DIGIC III ja näotuvastusega autosäri/-fookus
DIGIC III protsessor võimaldab välkkiiret toimimist, suurepärast fotokvaliteeti ja edasiarendatud müravähendust, et kindlustada teravamad, selgemad pildid. Näotuvastuse järgi toimiv autofookus ja automaatsäri leiab kaadrist automaatselt inimeste näod, analüüsib kaugust, ning valgusolusid ja leiab optimaalsed sätted, et kõik näod teravad oleks ja mitte ükski poleks neist alavalgustatud. Nägude valimine ja jälitamine võimaldab tuvastatud nägude hulgas leida selle, mille järgi kaamera peaks oma võtmehäälestuse seadistama. Punasilmavähendus taasesitusrežiimis võimaldab korrigeerida pilte otse kaameras.

Punasilmakorrektsioon
Fotode ettemängimise ajal on tänu näotuvastuse tehnoloogiale võimalik kiiresti teostada ka punasilmavähendust fotodel.

2,5" LCD ekraan
Kadreeri ja vaata oma fotosid rikkalike, erksate värvidega LCD erkaanilt, mis pakub hämmastavalt suurt lahutusvõimet (230 000 pikslit). Peegeldusvastane ja kriimustuskindel vääristus lisab ekraanile lisakaitse.

Võtterežiimid ja "Minu värvid"
Vali 18 võtterežiimi hulgast, mille hulgas ka spetsiaalsed režiimid, mis optimiseeritud eriliste olukordade jaoks. Lisa fotodele ja videoklippidele kaameras värviefekte kasutades "Minu värvid" funktsiooni. Spetsiaalne Creative Light Effect võimaldab luua seninägematuid pilte kasutades pildistabilisaatorit, et luua tumedate võtete taustal asuvate valgusallikatest erinevaid kujundeid.

Videovõimalused
Videorežiimide hulgas on ka pikendatud salvestusajaga (LP) režiim, mis võimaldab VGA lahutusvõimega, ning 30 kaadrit sekundis, salvestada kuni 2 korda rohkem kui varem. Kasuta intervalliga salvestamist, et jäädvustada näiteks lille õitsele puhkemine, mööduvad pilved või vilgas tänav - ja mängi pärast klipp kiirendatult ja sujuvalt ette.

Turvaline zoom ja digitaalne telekonverter
Turvaline zoom võimaldab lisasuurendust pildikvaliteedis kaotamata. Digitaalne telekonverter lisab püsiva suurenduse - täpselt nagu tavaline telekonverter.