PowerShot SX100 IS hõbe


PowerShot SX100 hoiab näotuvastustehnoloogia ja optilise stabilisaatori abil võtteobjektid teravad. Selge, mugav juhtpaneel on piisavalt lihtne, et seda oskaksid kasutada kõik pereliikmed.

• 10x optiline suum ja optiline pildistabilisaator
• 8,0 Megapiksline lahutusvõime
• DIGIC III ja iSAPS
• Näotuvastustehnoloogia ja näo valimise nupp
• 2,5" laia vaatenurgaga LCD ekraan
• 18 võtterežiimi ja "Minu värvid"
• Kasutajasõbralik valikuketas
• ISO 1600 ja valikuline lisavälk
• Sujuvad VGA videoklipid

10x optiline suum ja optiline pildistabilisaator
Canoni optilise pildistabilisatsiooni tehnoloogia töötab vastu kaamera värisemisele ning niimoodi saate salvestada teravaid, selgeid pilte ka hämaras, pikemate säriaegadega. 10x optiline suum võimaldab paindlikku kadreerimist.

8,0 Megapikslit
8,0 Megapiksline CCD sensor jäädvustab hetked suure lahutusvõimega ning teeb võimalikuks ka fotode suureformaadilise väljatrükkimise.

DIGIC III ja iSAPS
DIGIC III protsessor võimaldab välkkiiret toimimist, suurepärast fotokvaliteeti ja edasiarendatud müravähendust, et kindlustada teravamad, selgemad pildid. iSAPS tehnoloogia analüüsib igat kaadrit, et optimiseerida kaamera põhisätted enne igat võtet.

Näotuvastusega automaatsäri/-teravustamine
Näotuvastuse järgi toimiv autofookus ja automaatsäri leiab kaadrist automaatselt inimeste näod, analüüsib kaugust, ning valgusolusid ja leiab optimaalsed sätted, et kõik näod teravad oleks ja mitte ükski poleks neist alavalgustatud. Nägude valimine ja jälitamine võimaldab tuvastatud nägude hulgas leida selle, mille järgi kaamera peaks oma võtmehäälestuse seadistama. Punasilmavähendus taasesitusrežiimis võimaldab korrigeerida pilte otse kaameras.

2,5" laia vaatenurgaga LCD ekraan
2,5" LCD teeb piltide näitamise sõpradele otse fotokast mugavamaks.

Võtterežiimid ja "Minu värvid"
18 erinevat võtterežiimi kindlustavad, et saaksid väikse vaevaga perfektsed pildid igades oludes. "Minu värvid" võimaldab kasutada huvitavaid värviefekte.

Kasutajasõbralikud nupud
Selge ja mugav juhtpaneel suurte, selgelt märgistatud nuppude ja valikukettaga, võimaldab lihtsat kasutamist kõigil pereliikmetel.

ISO1600 ja automaatne ISO tõstmine
ISO1600 valgustundlikkus võimaldab teha teravaid fotosid ka hämaras - ideaalne muuseumides, restoranides ja pidudel, kus välklambi kasutamine keelatud. Kasuta automaatset ISO tundlikkuse nihutamist, et ühe nupuvajutusega hoida ära pildi uduseks muutumine - kaamera tõstab ise automaatselt õigele tasemel, et käevärin pildi tegemist ei segaks.

Videovõimalused
Videorežiimide hulgas on ka pikendatud salvestusajaga (LP) režiim, mis võimaldab VGA lahutusvõimega, ning 30 kaadrit sekundis, salvestada kuni 2 korda rohkem kui varem. Kasuta intervalliga salvestamist, et jäädvustada näiteks lille õitsele puhkemist, mööduvaid pilvi või vilgast tänavat - ja mängi pärast klipp kiirendatult ja sujuvalt ette.