EOS 40D + EF-S 17-85 IS USM + 4GB + Canoni õlakott


Suure jõudluse ja mitmekülgsete funktsioonidega tööriist taibukale fotograafile. Kasuta 10 Megapikslist, 14-bitise värvisügavusega sensorit, et jäädvustada hetki kiirusega 6,5 kaadrit sekundis. Kaamera, mis on valmis väljakutseteks! See komplekt sisaldab endas EOS 40D kere ning objektiivi EF-S 17-85mm F4.0-5.6 IS USM, 4GB kiiret mälukaarti ning Canoni õlakotti.

• 10,1 Megapiksline APS-C mõõdus CMOS sensor
• Sarivõte 6,5 kaadrit sekundis, 75 JPEG-i järjest
• Ülitäpne laia alaga autofookus
• 3,0" LCD ja autofookusega Live View režiim
• DIGIC III kujutisetöötlusprotsessor
• EOS sisemine puhastussüsteem
• Pildistiilid
• Ilmastikukindlam magneesiumsulamist kere
• Ühildub kõigi EF/EF-S objektiivide ja EX välklampidega
• Uus, veelgi selgem pildiotsija ja vahetatavad mattklaasid
• WiFi liides uuteks võimalusteks
• EOS 1D Mark III laadne menüü ülesehitus

10,1 Megapiksline CMOS sensor
Canoni CMOS sensor tagab laia dünaamilise ulatuse ja jätab alles detailid varjudes ning valgustatud aladel. Parandatud pikseli disain ja kiibile integreeritud müravähendus tagavad selged, teravad fotod kõigi ISO tundlikkustega. 14- bitine värvisügavus võimaldab paremaid gradatsioone ja suurepärast värvide reprodutseerimist.

Sarivõte 6,5 kaadrit sekundis
EOS 40D salvestab kuni 6,5 kaadrit sekundis ja maksimaalse lahutusega kuni 75 JPEG-i järjest (17 RAW vormingus).

Laia alaga 9-punkti autofookus, millel kõik ristiandurid
Ülitäpne autofookuse süsteem sisaldab 9 ristiandurit (toimivad nii horisontaalsetel kui vertikaalsetel telgedel). Keskmine autofookuse punkt võimaldab kuni F2.8 tundlikkust. Punktid on jaotatud autofookuse raamis laiali, et tagada täpseim fokusseerimine ka siis, kui subjekt ei paikne kaadri keskmes.

3,0" LCD koos Live View režiimiga
Ere 3,0" LCD koos 10x suurendusega võimaldab fookuse ja kompositsiooni ülitäpset kontrollimist. Kui pildistate ebamugavast asendist, siis annab Live View režiim teile võimaluse kadreerida foto LCD ekraanil ning kasutada ka uut Live View autofookuse funktsiooni, kus peegel korraks langetatakse, et seada fookus ning seejärel uuesti LCD-l pilti kuvatakse.

DIGIC III kujutisetöötlusprotsessor
Kiire ja ülitäpne DIGIC III töötleb fotosid 14-bitise värvisügavusega, et tagada täpne värvide reprodutsioon ja sujuvamad gradatsioonid. DIGIC III minimeerib voolutarvet ja võimaldab pikemat aku kestvust. Samuti on vähendab ta käivitusaja 0,15 sekundini, mis võimaldab alati ka ootamatud hetked tabada.

EOS sisemine puhastussüsteem
Canoni integreeritud tolmuvastane ja tolmu eemaldav süsteem hoiab sensori puhtana. Erinevate tehnoloogiate kombinatsioon vähendab, tõrjub ja eemaldab tolmu, ning sisaldab endas isepuhastuvat madalpääsfiltrit, mis raputab endalt tolmu iga kord kui kaamera sisse lülitad.

Pildistiilid
Pildistiilide eelmäärangud võimaldavad mugavat ja lihtsat kontrolli kujutisetöötluse parameetrite üle. Iga stiil pakub erinevat värvilahendust - sarnane erinevate filmide kasutamisele erinevate värvide saavutamiseks. Teravust, kontrasti, toone ja küllastust saab iga Pildistiili siseselt kohandada.

Magneesiumsulamist kere
Vastupidav magneesiumsulamist kere koos ilmastikukindla patareiluugi ja mälukaardi luugiga tagavad, et kaamera peaks vastu ka karmile kasutamisele.

EF objektiivid ja lisatarvikud
EOS 40D ühildub kõigi 60 EF ja EF-S seeria objektiiviga ning kõigi EX seeria välklampidega. Samuti on nüüdsest pildiotsijal vahetatavad mattklaasid, mis võimaldavad fokusseerimise sobitada just teie rakendusele. Samuti on nüüdsest kaamerale võimalik lisada uus WFT-E3 WiFi liides, mis lisaks traadita võrgus fotode saatmisele võimaldab kaamera ühendada ka CAT5 kaabliga kohtvõrku või kasutada pildistamiseks väliseid kõvakettaid või salvestada piltide EXIF infosse GPS-i abiga võttepaiga koordinaadid.

Ühenduvus
Videoväljund võimaldab piltide kuvamist telekaekraanil ja USB2.0 võimaldab ülikiiret fotode arvutisse laadimist.

EOS 40D veebileht