Canon ImagePROGRAF iPF9000S


Laiformaatproduktsiooni parimate tulemuste jaoks valige printer iPF9000S. Seade võimaldab printida ülikiiresti kuni 60" laiuseid trükiseid.

• Kaht trükipead kasutav iPF9000S trükib ületamatu kiirusega 37,4 m2/h.
• 8 värviga LUCIA pigmendipõhine tindisüsteem printideks, mis kestavad kuni 100 aastat.
• Ökonoomne režiim kulude vähendamiseks

Ületamatu produktiivsus
iPF9000S on oma klassi produktiivseim 60" printer. Kiiruse ja kvaliteedi suurepärase harmoonia loomine on võimalik tänu kahele trükipeale, 4 pl tindipiiskadele, eraldusvõimele 2400x1200 dpi ning kiirusele 37,4 m2/h.

Ökonoomne režiim võimaldab kiiret printimist eraldusvõimega 1200x1200 dpi kaetud ja katmata paberile reguleerides foto-tsüaani ja-magenta tinte, et vähendada tindikasutust 10-20 %.

Sisse-ehitatud 80 GB kõvaketas suurendab salvestusruumi ning Canoni innovatiivne tindimahutisüsteem võimaldab tindikassette vahetada ka printimise ajal. Valida on võimalik nii 330 ml kui ka 700 ml tindikassettide vahel.

Kõrge kvaliteediga värvid
8 värviga LUCIA pigmendipõhine tindisüsteem reprodutseerib ülilaia värviruumi ning halli tindi olemasolu võimaldab pehmeid gradatsioone ning vähendatud teralisust, et ka ühetooniline väljastus oleks selge. Trükised on ka tunduvalt kriimustuskindlamad ning peavad vastu kuni 120 aastat.

Püsivad värvid
iPF9000S sisaldab Canoni värvide kalibreerimistööriista, mis parandab trükipeade või printerite värvide erinevused kõigest 10 minutiga.

Kasutuslihtsus
Suur vedelkristallekraan teeb kasutamise operaatorile intuitiivseks. iPF9000S sisaldab ka automaatset vildakuse korrigeerimist, et vähendada tõrkeid, mille on põhjustanud paberi valesti söötmine ning uut ventilaatori- ja jahutussüsteemi, mis tagavad mugavama töökeskkonna.

Lisaväärtusi andev tarkvara
iPF9000S printerit täiendavad erinevad tarkvararakendused.

Digital Photo Front Access impordib digifotod digikaameratest, võimaldades klientidel oma fotosid intuitiivsete visuaalsete tööriistade abil redigeerida ning plakatite loomisel kasutada.

Canoni Photoshopi pluginal on võimalus teisendada 16-bitiseid faile Photoshopis 12-bitisteks, et neid Canoni imagePROGRAF printeriga väljastada.

Canoni PosterArtist aitab teid professionaalse välimusega plakatite, bannerite, kujunduste loomisel. Laia valiku mallide hulgast saate kõigest 4 sammu abil kvaliteetse trükise.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.