Canon ImagePROGRAF iPF9100


Meie kunstireprode ja fotode trükkimiseks mõeldud printerite lipulaev iPF9100 trükib erakordselt täpsete värvidega kuni 60" laiusele materjalile.

• 12 värviga LUCIA pigmendipõhine tindisüsteem suurepäraseks värvide reprodutseerimiseks kuni 60" laiusel prindikandjal.
• Kahe trükipeaga iPF9100 trükib kiiresti ja kvaliteetselt
• Kulusäästlik prinditehnoloogia
• Lihtsalt kasutatav koos edasiarendatud tarkvaravõimalustega
• Kuni 42" ääristeta trükiste võimalus

Lisainformatsioon
Spetsiaalselt kunstireprode ja fotode trükkimiseks ehitatud iPF9100 kasutab 12 värviga LUCIA pigmendipõhist tindisüsteemi, mis reprodutseerib värve eriti täpselt ning tagab sügava musta ja erksa valge tooni olles samal ajal ka äärmiselt ökonoomne.

Silmapaistvad värvid ning suurepärane must ja valge
Canoni võimas 12 värviga LUCIA pigmendipõhine tindisüsteem reprodutseerib värvide täisspektri ülitäpselt ja tasakaalustatult tänu nii CMYK- kui ka RGB-tintide kasutamisele. Kahel trükipeal on kokku 30 720 düüsi, mis võimaldavad trükkida kõigest 4 pl tindipiiskadega.

Must-valged fotod pole kunagi varem veel nii imelised välja näinud. Musta, matt-musta, halli ja foto-halli tindi kasutamine võimaldab pehmeid gradatsioone ilma teralisuseta ning trükkida suurepäraseid elutruusid fotosid. See sobib paljudeks rakendusteks alates pulmafotograafiast kuni porteedeni välja.

Sama tähtis on see, et printeri iPF8100 trükised peavad ajale vastu. On garanteeritud, et valgus (Lightfastness) ei kahjusta printe 100 aasta jooksul.

Sisseehitatud värvide kalibreerimise tööriist
võimaldab püsivaid värve ning väliste seadmete kasutamine pole pärast printeri kalibreerimist enam vajalik

Kulusäästlik ja üliproduktiivne printimine
Tintide arvukus ning kaks eraldi halli tindikassetti tähendavad, et vastupidiselt tavalistele süsteemidele on palju väiksem vajadus värve segada (et luua teisi värve) ja selle tulemusena läheb vaja vähem tinti. Seega on imelise tulemuse saavutamine ka tunduvalt odavam kui varem.

Niivõrd uuenduslik süsteem ei tähenda, et kompromiss on tehtud kiiruse arvelt. iPF9100 suudab trükkida A0-formaadis trükise mustandi kõigest 2 minutiga. Suure mahutavusega tindikassette (700ml) saab vahetada ka printimise ajal, et tagada tähtaegadest kinni pidamine.

Lihtne koos töötada ja areneda
Suur vedelkristallekraan teeb printeriga iPF9100 töötamise lihtsaks ning võimaldab keskenduda oma tippteoste loomisele. Canoni spetsiaalne printeridraiver annab ligipääsu edasiarendatud funktsioonidele nagu KYANOS, mis on Canoni järgmise põlvkonna värvihaldustööriist. Mugavuse jaoks saate valida ka töötamise "Lihtsas režiimis" ning kasutada eelseadistatud määranguid.

Printeriga on kaasas lisatarkvara, mis parandab seadme ühenduvust ja suutlikkust laiformaatprindi keskkonnas. Tarkvarast on komplektis Digital Photo Front Access, mis on plugin Photoshopile. Soovi korral saate süsteemi ka laiendada ning soetada Canoni suurepärase plakatite disainimistarkvara PosterArtist 2007.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.