FS10


Võtke stiilne, kompaktne FS10 igale poole kaasa. Sisemisele välkmälule (8 GB) mahub kuni 5 tundi videot ning kasutades SD/SDHC-mälukaarte on võimalik salvestusaega veelgi pikendada.

• Kaks välkmälu: 8 GB sisemist mälu ja mälukaardipesa
• Stiilne ja kompaktne
• Canoni 45x edasiarendatud suum
• Megapikslise lahutusvõimega CCD-sensor ja DIGIC DV II protsessor laiekraanvideo salvestamiseks
• Mikrofonisisend
• Pikem filmimine
• Edasiarendatud fotovõimalused
• USB 2.0 Hi-Speed liides
• Ühildub täielikult DVD-kirjutajaga DW-100
• Tarkvara

Kaks välkmälu
FS10 sisaldab endas Canoni kahe välkmäluga süsteemi. 8 GB-sele sisemisele mälule saab salvestada kuni 5 tundi standardlahutusega (SD) videot. SD/SDHC mälukaartidega on lihtne salvestamisaega veelgi suurendada.

Kompaktne
Tänu välkmälu kasutamisele mahub FS10 ideaalselt ka taskusse. Seega on lihtne filmida, kuhu iganes satute. Salvestatud materjal on ka kindlalt kaitstud, sest välkmälu ei sisalda endas liikuvaid osi ning müksud ja löögid seda ei mõjuta.

45x edasiarendatud suum
Edasiarendatud suum võimaldab kuni 45x suurendust ning näidata suures plaanis ka kaugel asuvaid objekte. Canoni videoobjektiivi ja võimsa DIGIC DV II kujutisetöötlusprotsessori kasutamine tagab selge pildi.

Imepärased videoklipid
Megapikslise lahutusvõimega CCD-sensor võimaldab kaameral FS10 salvestada imetabase kvaliteediga videot. Kaamera on mõeldud spetsiaalselt 16:9 kuvasuhtega laiekraanvideo salvestamiseks, et seda siis uutes telekates kvaliteetselt taasesitada.

Parem heli
Mikrofonisisend võimaldab ühendada kaameraga välise mikrofoni ning tagada, et teie geniaalsel videol oleks ka samaväärne helikvaliteet.

Väike voolutarve
Välkmälule salvestamine on äärmiselt ökonoomne ning komplektis oleva akuga on võimalik salvestada järjest kuni 3 tundi. Intelligentne liitium-ioon aku võimaldab kuvada kaamera ekraanil täpselt minutites, kui kaua aku veel kestab.

Fotovõimalus
Tänu DIGIC DV II kujutisetöötlusprotsessorile saate salvestada kaameraga FS10 ka ilusaid fotosid. See võimas protsessor optimeerib värvid niimoodi, et fotod näevad välja täpselt kui päriselus.

Videomaterjal kiiresti arvutisse
Ühendage oma kaamera arvutiga kasutades USB 2.0 Hi-Speed liidest ning edastage video arvutisse ilma viivitusteta. See on eriti sobiv video ja fotode veebi laadimiseks.

Kiire ja lihtne DVD loomine
DVD-kirjutaja DW-100 on ideaalne lisaseade teie FS10 kaamerale, võimaldades paljundada filmid otse DVD-plaatidele ühe nupuvajutusega. Niimoodi on lihtne videosid arhiveerida või jagada pere ning sõpradega. Kirjutatud plaate saab taasesitada ka kasutades tavalist DVD-mängijat.

Tarkvaralahendused
Kaameraga FS10 tuleb kaasa tasuta Pixela ImageMixer(TM) 3 SE, mis võimaldab teil salvestatud videoklippe organiseerida, redigeerida, taasesitada ning teistesse failivormingutesse konvertida. Tarkvara võimaldab luua ka DVD-sid.