EOS 400D +EF-S 18-55mm IS +EF 55-200mm +4GB +kott


See komplekt sisaldab endas EOS 400D kere, objektiivi EF-S 18-55mm F3.5-5.6 IS, objektiivi EF 55 - 200mm F4.5-5.6 USM II, 4 GB mälukaarti ning Canoni kaamerakotti.

Uus madalama müratasemega 10,1 Megapiksline CMOS sensor automaatse sensoripuhastusfunktsiooniga
Uus 10,1 Megapiksline CMOS sensor kindlustab EOS 400D-le klassi parima pildikvaliteedi. Lai ISO tundlikuse valik ja madal müra on saavutatud kasutades uusimaid tehnoloogilisi lahendusi. Müravähendusrežiim lülitub sisse automaatselt kui pildimüra tuvastatakse või siis kui ta pikkade säriaegade puhul (>1 sekund) ise aktiveeritakse. EOS 400D sisaldab endas ka uut sensori puhastusfunktsiooni, mis eemaldab automaatselt sensori ees olevalt madalpääsfiltrilt tolmu ja muud võõrosakesed, et kindlustada terav ja selge foto.

Kiire ja ülitäpne DIGIC II kujutisetöötlusprotsessor
Canoni eksklusiivne DIGIC II protsessor on disainitud töötlema kiirelt CMOS sensoritelt saadud suuri andmemahtusid, et tagada kõrge kvaliteet ja suur salvestuskiirus. Värvide reproduktsioon on naturaalne, valede värvide hulk minimaalne ja valge balanss ülimalt täpne. See keerukas kujutisetöötlussüsteem tagab olenemata valgustingimustest kasutajasõbraliku kasutuse, vähendades samas tunduvalt voolutarvet.

2,5" suure lahutusvõimega LCD ekraan
Suuremaks kasutusmugavuseks ning täpsemaks piltide järelvaateks on EOS 400D-l uus 2,5" TFT LCD ekraan. Ekraani lahutusvõime 230000 pikslit tagab suure teravuse ning võimaldab kasutada menüüdes senisest suuremat fonti, et ekraanil olev info oleks alati nähtav. Silmapaistev on ka ekraani 160° vaatenurk, mis tagab selle, et ekraani kvaliteet, heledus ja värvid on tõesed peaaegu iga nurga alt vaadates. Ekraani heledust on võimalik seada ühele seitsmest erinevast tasemest. Sellist ekraani on mugav kasutada kõigis tingimustes olenemata sellest, kas oled hämaras ruumis või päikselisel rannal.

Uus mugavamat tööd võimaldav kasutajaliides
Uue 400D kasutajaliidesega on nähtud vaeva, et luua parim lahendus, mis on mugav olenemata sellest, kas tegemist fotoamatööri või professionaalse kasutajaga. Uus Display klahv, mis vahetab välja varasema INFO klahvi, kuvab ekraanile kaamera ja võtte seadistuse. Uus On/Off lüliti võimaldab kiiremat ja mugavamat kaamera sisse-, väljalülitamist, ning säästab voolu. Kui ekraani valgustuse kuma hakkab pildiotsijasse vaadates segama, siis hindad kindlasti uut ekraani väljalülitamise sensorit, mis tuvastab näo lähenemise pildiotsijale ning lülitab seejärel automaatselt ekraani välja.

Kiire 9-punkti autofookus
Mugavaks kasutuseks ja paindlikkuseks on EOS 400D-l 9-punkti autofookus, mis võimaldab kiiret ja ülimalt täpset fokusseerimist senisest suuremas alas. 4-suuna klahvide abil on fookuspunkti valimine lihtne ja ülimalt kiire. Fookuspunktid on asetatud rombikujuliselt, et tagada ülimalt täpne fookustamine ka siis kui kasutad suurema avaga kui F2.8 objektiive.

Sarivõte kiirusega 3 kaadrit sekundis, maksimulahutusel kuni 27 kaadrit järjest
EOS 400D kulutab sisselülitamisest kuni pildistamisvalmiduseni aega kõigest 0,2 sekundit. Kiirendatud kujutisetöötlus võimaldab sarivõtet kuni 3 kaadrit sekundis kuni 27 kaadrit järjest kui kasutada täislahutusega JPEG režiimi (10 kaadrit järjest RAWis). Sellise tundlikkuse ja kiirusega on EOS 400D valmis alati kui seda vajad, et teha perfektne foto.

Sisemine EOS puhastussüsteem minimiseerib tolmu hulka kaameras
Parimate tulemuste garanteerimiseks sisaldab EOS 400D endas uusi tolmu mitte ligitõmbavaid materjale, mis vähendavad tunduvalt tolmu kogunemist peegelkaamera kersse. Kasutusele on võetud ka kaitsemeetmed, mis takistavad tolmu kogunemist sensorile staatilise elektri tõttu. Märkimisväärseks uuenduseks on isepuhastuv sensoriüksus, mille madalpääsfilter vibreerib, et eemaldada endalt tolmuosakesi. Tolmueemaldusfunktsioon kaasasolevas tarkvaras võimaldab tolmupunkte eemaldada ka peale foto tegemist arvutis fotot töödeldes.

Isepuhastuv sensoriüksus
Soovimatud varjud fotodel on tihti põhjustatud tolmust, mis ei ole küll tegelikult sensori enda peal, vaid sensori ees oleval madalpääsfiltril (LPF). Läbi automaatse puhastuse, mille saab sisse lülitada menüüst, vibreerib LPF umbes ühe sekundi, kui toide lülitatakse sisse või välja. Peale sisselülitamist päästiku vajutamine katkestab puhastuse ja seega võid olla muretu, et sensori puhastuse tõttu mõni foto tegemata jääb. Filtrilt maha pudenev tolm langeb madalpääsfiltri all olevale kleepuvale pinnale, kust ta ei pääse edasi seadme sisemusse kahju tegema.

Pildirežiimid
Uued pildirežiimid (Picture Style) lihtsustavad kontrolli pildi üle. Picture Style'i fikseeritud väärtusi, võib võrrelda erinevate filmitüüpidega, millest igaüks pakub erinevat värvingut. Hõlpsastivalitavate režiimide abil omavad fotograafid kontrolli teravuse, kontrastsuse, värvitooni ja küllastatuse üle. Lisaks sellele annavad 3 kasutaja määratavat režiimi võimaluse mugavdada kaamerasiseseid väärtusi või
installeerida täiendavaid Picture Style faile. Picture Style faile saab alla laadida Canoni veebilehelt. Picture Style'i toetavad ka kaameraga kaasasolevad tarkvaraprogrammid Digital Photo Professional ja RAW Image Task.

Printimine ja taasesitus
Fotolabori kvaliteediga fotod valmivad kiiresti ilma vajaduseta arvuti järele, sest EOS 400D saab ühendada otse ükskõik millise PictBridge-ühilduva fotoprinteriga. Uus USB 2.0 Hi-Speed liides tõstab oluliselt failide arvutisse laadimise kiirust. 2,5" LCD-ekraan sobib suurepäraselt tehtud piltide vaatamiseks ning prindimäärangute valimiseks.

EF objektiivid ja lisaseadmed
EOS 400D ühildub kõigi EF ja EF-S seeria objektiividega ning EX Speedlite välklampidega. EOS 400D toetab ka E-TTL II särimõõtmist, mis arvestab lisaks eelvälgust ja teravustamispunktidest saadud infole ka objekti kauguse, valgustingimuste muutumise ja kaadris olevate kõrge peegelduvusega objektidega. Nii mõõdetud säri annab oluliselt täpsemaid tulemusi, eriti kui kaadris leidub kõrge peegelduvuse või neelduvusega objekte.

EOS 400D veebileht