PowerShot A470 hõbe


PowerShot A470 on suurepärase hinna ja omadustega kaamera. Kaamerat on saadaval neljas erinevas värvitoonis ning sellel on kõik funktsioonid, et jäädvustada elu erilisemaid hetki. Lihtsalt kadreeri ja jäädvusta foto.

• 7,1 megapikslit
• 3,4x optiline suum
• 16 lihtsalt kasutatavat võtterežiimi
• 2,5" LCD-ekraan
• Liikumise tuvastamise tehnoloogia
• Näotuvastustehnoloogia
• Punasilmavähendus
• DIGIC III ja iSAPS
• Filmid VGA-lahutusega LP-režiimis
• Toiteks AA-tüüpi elemendid


PowerShot A470 on saadaval neljas erinevas värvitoonis - hõbe, punane, sinine ja roheline.

7,1 megapikslit
7,1 megapiksline sensor võimaldab salvestada kõrge kvaliteediga fotosid, mida saab pärast ka suureformaadiliselt välja trükkida või kärpida.

3,4x optiline suum
Valgusjõuline 3,4x suumobjektiiv annab teile paindlikkuse kadreerimisel, tehes võimalikuks nii lähedal kui ka kaugel asuvate objektide fotografeerimise. Kombineerituna digitaalse suumiga on võimalik kuni 14x suurendus.

Võtte- ja erirežiimid
14 võtterežiimi hulgas on valik erirežiime, nagu loojangu ja portree režiimid, mis teevad parimate tulemuste saavutamise lihtsaks. "Minu värvid" võimaldab rakendada fotodele pildistamisel eriefekte, et nad oleksid nt seepiatoonides või must-valged.

Liikumise tuvastamise tehnoloogia
Liikumise tuvastamise tehnoloogia töötab, et eemaldada piltidelt udusus, mille põhjustajateks on kaamera värisemine ning subjekti liikumine. Osana automaatsest kõrgest ISO-st kasutab intelligentne süsteem erinevaid sisendeid nagu näiteks näotuvastehnoloogia ja võtteandmed, et saavutada teravad pildid, samal ajal kvaliteeti maksimeerides.

Näotuvastustehnoloogia
Näotuvastustehnoloogia tagab suurepärased fotod inimestest seadistades automaatselt fookuse, särituse, välgu ja valge tasakaalu subjekti näo järgi. Näo valimise ja jälitamise funktsioon võimaldab valida ning jälitada põhisubjekti, et võtteparameetrid oleks alati just märgistatud inimese järgi valitud.

Punasilmavähendus
Punasilmavähendus eemaldab kiiresti ja lihtsalt välgust põhjustatud punase helke inimese silmades. Punasilmavähenduse saab lülitada automaatrežiimile või kasutada seda taasesitusrežiimis, tehes nii lihtsaks naturaalsete silmade jäädvustamise ka välguga pildistamisel.

DIGIC III ja iSAPS
Canoni DIGIC III protsessor võimaldab kaameral kiiresti reageerida, salvestada fotosid suurepärase kvaliteediga. iSAPS tehnoloogia kasutab võtteandmeid, et optimeerida kaamera sätted enne iga võtet ning vabastada teid pühenduma hetke jäädvustama.

2,5" LCD-ekraan
Ere 2,5" vedelkristallekraan on ideaalne fotode näitamiseks sõpradele ja pereliikmetele. Ekraani öörežiim teeb kuva paremini nähtavaks väheses valguses ning ekraanile kuvatav joonestik aitab kompositsiooniga.

Videovõimalused
Videovõimaluste hulgas on LP-režiim pikendatud salvestusaja jaoks (kasutab poole vähem mälukaardi ruumi) VGA-lahutusvõimega klippide salvestamiseks kaadrisagedusega 20 kaadrit/sekundis.

Mugav toide AA-tüüpi elemente kasutades
PowerShot A470 kasutab levinud ja taskukohase hinnaga AA-patareisid või akusid.