DR-X10C

Hind: 16 256.50 €


Keskklassi koormusele mõeldud A3 skanner DR-X10C on äärmiselt suure jõudlusega ning vastupidava skannimissõlmega.

• Värviskannimine eraldusvõimega 200/300 dpi kiirusega 100 lk(min
• Suurepärane pildikvaliteet - optiline eraldusvõime kuni 600 dpi
• Usaldusväärne söötmine
• Suur produktiivsus
• Tolmuvaba skannimine
• Vastupidav - soovituslik koormus kuni 60 000 lehekülge päevas
• Uuenduslikud funtksioonid

Olenemata sellest, kas vajad skannimisvõimaluste parandamist oma kontoris või soovid pakkuda kõrgeimal tasemel skannimisteenus on DR-X10C sobiv seade. Suur kiirus võimaldab kinni pidada tähtaegadest ning täpne ehitus tagab suure usaldusväärsuse ning kõrge kvaliteediga skannimise.

Suur produktiivsus
Olenemata sellest, mida pead skannima on DR-X10C ehitatud tegutsema maksimaalse efektiivsusega. See tähendab, et DR-X10C on A3 skanner, mis suudab skannida kiirusega 100 lk/min nii must-valgelt, halltoonides kui ka värviliselt. Lisaks sellele ei vähene kiirus ka siis, kui 200 dpi-se eraldusvõime asemel skannida 300 dpi-se eraldusvõimega. Lisaks sellele on võimalik skannida ka kiirusega 128 lk/min, kui dokumendid asetada horisontaalpaigutusega. Automaatne värvilisuse tuvastamine, teksti orientatsiooni tuvastamine ning tühjade lehtede vaheltjätmine võimaldav töövoo kiirust veelgi tõsta.

Kõrge pildikvaliteet
Kui tähtsaim on skannimise kvaliteet, saad kasu kindlasti DR-X10C optilisest eraldusvõimest 600 dpi. Funktsioonid kui tekstiparandus, läbipaistvuse ärahoidmine, muaree eemaldamine ning värvide ärajätmine võimaldavad skannide kvaliteeti veelgi tõsta. Et hoida ära paberitolmu kogunemine skannimissõlme, kasutab DR-X10C spetsiaalseid puhureid ning pühkimistera, et puhastada klaas pärast iga skannitud dokumenti. See tolmuvaba skannimissüsteem tagab maksimaalse pildikvaliteedi nign vähendab aega, mis kulub sõlme puhastamisele ja tõstab seega kogu süsteemi jõudlust. DR-X10C on varustatud ka spetsiaalse anduriga, mis tuvastab lehe formaadi ning viltused söötmised.

Tuntud usaldusväärsus
Spetsiaalse tehnoloogia kasutamine võimaldab sööta korraga eri paksusega ning formaadiga dokumente, sest skanner suudab muuta paberieraldusrulliku survet elektrooniliselt. Kolm eraldi ultraheliandurit tuvastavad topeltsöötmise ning minimeerivad andmekaoriskid. Innovatiivne topeltsöödu uuestiproovimise süsteem võimaldab skannida dokumendid pärast topeltsöötmist uuesti ilma, et kasutaja peaks ise midagi tegema.

Lisatarkus
DR-X10C skanneriga tuleb kaasa võimas CapturePerfect tarkvara. Lisatarvikute hulgas on eelmärgistusprinter, järelmärgistusprinter, ribakoodi moodul, Patch Code lugeja ning valikuline Kofaxi liidese moodul.