Digital IXUS 90 IS


Ülistiilse tugeva korpusega Digital IXUS 90 IS on varustatud 3,0-tollise ekraani ning unikaalse lameda juhtpaneeliga.

• Eristuv disain ning valikuketas
• 10,0 megapikslit
• 3x suum ning optiline pildistabilisaator
• 3,0” vedelkristallekraan PureColor II LCD
• Liikumise tuvastamise tehnoloogia
• Näotuvastustehnoloogia
• Punasilmavähendus
• DIGIC III protsessor ja iSAPS
• 19 võtterežiimi
• Videovõimalused

Eristuv disain
Justkui metallitükist nikerdatud Digital IXUS 90 IS on tugeva korpusega aparaat. Sile juhtpaneel täiendab kaamera disaini. Valikuketas teeb mugavaks piltide ja menüüde sirvimise.

10,0 megapikslit
10,0 megapiksline sensor salvestab fotosid piisava detailsusega kärpimiseks ja suureformaadiliseks trükiks.

3x optiline suum ja optiline pildistabilisaator
Kaamera kompaktsesse 3x optilise suumiga objektiivi on mahutatud edasiarendatud ülikõrge murdumisnäitajaga asfääriline (UA) lääts. Optiline pildistabilisaator (IS) aitab teil jäädvustada teravaid pilte ka hämaras ning suure suurendusega.

3,0" LCD-ekraan PureColor II
Suure lahutusvõimega 3,0" vedelkristallekraan PureColor II on eriti laia vaatenurgaga ning seega ideaalne fotode näitamiseks sõpradele. Parandatud on ka kontrastsust ja värvide reprodutseerimist, et kuvatav oleks näha ka väga ereda valguse käes. Optiline pildiotsija võimaldab säästa kaamera akusid ning pildistada vedelkristallekraani kasutamata.

Liikumise tuvastamise tehnoloogia
Liikumise tuvastamise tehnoloogia tõttu ei pea te enam uduste piltide pärast muretsema. See nutikas funktsioon tuvastab kaamera värisemise ning subjekti liikumise ja kohandab vastavalt sellele ISO-tundlikkust, samal ajal pildikvaliteeti maksimeerides.

Näotuvastustehnoloogia
Näotuvastustehnoloogia tagab suurepärased fotod inimestest seadistades automaatselt fookuse, särituse, välgu ja valge tasakaalu subjekti näo järgi. Näo valimise ja jälitamise funktsioon võimaldab valida ning jälitada põhisubjekti, et võtteparameetrid oleks alati just märgistatud inimese järgi valitud.

Punasilmavähendus
Punasilmavähendus eemaldab kiiresti ja lihtsalt välgust põhjustatud punase helke inimese silmades. Punasilmavähendust saab kasutada nii automaatselt pildistamise ajal kui ka taasesitusrežiimis rakendada.

DIGIC III ja iSAPS
Canoni DIGIC III protsessor võimaldab kaameral kiiresti reageerida, salvestada fotosid suurepärase kvaliteediga ning vähendada müra teravamateks ja selgemateks piltideks. iSAPS tehnoloogia kasutab võtteandmeid, et optimeerida kaamera sätted enne iga võtet.

Võtterežiimid ja "Minu värvid" eriefektid
19 võtterežiimi hulgas on näiteks loojangu, ranna ja veealuse võtte erirežiimid, mis optimeerivad kaamera sätted levinud subjektide jäädvustamiseks. "Minu värvid" võimaldab rakendada fotodele pildistamisel või taasesitamisel eriefekte, et nad oleksid nt seepiatoonides või must-valged.

Videovõimalused
Videovõimaluste hulgas on LP-režiim pikendatud salvestusaja jaoks (kasutab poole vähem mälukaardi ruumi) VGA-lahutusvõimega klippide salvestamiseks kaadrisagedusega 30 kaadrit/sekundis. Intervallvideo võimaldab salvestada päikesetõusu või lille õitsemist tehes pilte teatud ajavahemiku tagant ning neid pärast kiirendades taasesitada.