Focus Enhancements FireStore FS-4 ProHD 100GB


Väga kompaktsed ja õhukesed FS-4 HD ja FS-4 Pro HD seeria seadmed sobivad kasutamiseks suvalise DV/HDV kaameraga, millel on Firewire väljund. FS-4 HD salvestaja suudab salvestada nii DV- kui ka HDV-striimi otse sisemisele kõvakettale. Seadme võib paigaldada nii kaamera lisatarvikute tallale kui ka vööle. 100GB kõvakettale mahub kuni 7,5 tundi HDV1080i vormingus videomaterjali.

• 7,5 tundi DV videot
• 7,5 tundi HDV1080i videot
• 10 tundi HDV720p videot

Valgustatud ekraani ning mugava menüüsüsteemiga salvestusseade on suurepärane kaaslane sõltumatule filmikunstnikule, kes töötab DV või HDV vormingutega. FS-4 HD seadmel on ka 6 sekundine vahemälu, mis tagab, et väärtuslikud kaadrid saaksid alati jäädvustatud.

Focus FS-4 HD suhtleb kaameraga kasutades ainult Firewire liidest, kust liigub salvestajasse nii video, heli, ajakood kui ka salvestuse juhtimine. Niimoodi on võimalik salvestada üheaegselt nii kassetile kui ka kõvakettale.

FS-4 HD puhul pole vaja kassetilt video arvutisse salvestamist või mälukaardilt kopeeritud failide ümberkodeerimist, sest seade töötab ka tavalise Firewire kõvakettana. Lihtsalt filmi, ühenda FS-4 HD arvutiga ning alusta monteerimist.

FS-4 PROHD mudelid toetavad ka Quicktime HDV vormingut ning valikut lisavormingut DV salvestuse tarbeks.

Sellel FS-4 PROHD mudelil on standardvarustuses 180 minutine liitiumaku