PowerShot SX110 IS must


9 megapikslise sensoriga SX110 IS toob ka kauged subjektid oma 10x optilise suumiga lähedale. Näotuvastus ning uued pilditehnoloogiad teevad ka kiirete sündmuste jäädvustamise lihtsaks.

• 10x optiline suum koos pildistabilisaatoriga
• 9,0 megapikslit
• DIGIC III koos iSAPS võtteandmete analüüsimisega
• Näotuvastusega AF/AE/FE/WB ning näo valimine ning jälitamine
• Automaatne punasilmavähendus
• Liikumise tuvastamise tehnoloogia
• 3" LCD-ekraan
• 20 võtterežiimi, mille hulgas ka "lihtne" režiim
• ISO 1600 valgustundlikkus
• VGA lahutusega filmid ning LP-režiim

10x optiline suum ning pildistabilisaator
Optiline pildistabilisaator tuvastab kaamera värisemise ning liigutab objektiivis spetsiaalset läätse, et tagada selged kujutised ka hämaras pikkadel säriaegadel. Väga palju kasu on pildistabilisaatorist ka suumi kasutades, sest siis tuleb kaamera värisemine eriti hästi välja.

9,0 megapikslit
9,0 megapiksline sensor jäädvustab piisavalt detailseid kujutisi, et printida välja ka postreid või fotosid loovalt kärpida.

DIGIC III protsessor koos iSAPS tehnoloogiaga
Canoni DIGIC III protsessor võimaldab kaameral töötada kiiresti, vähendada müra ning salvestada silmapaistvate värvidega fotosid. iSAPS tehnoloogia kasutab võtteandmeid, et optimeerida kaamera parameetreid enne igat võtet.

Näotuvastuse tehnoloogia
Näotuvastusega AF/AE/FE/WB tuvastab kuni 9 nägu ning kohandab vastavalt saadud andmetele fookuse, säri, välgu ning valgetasakaalu sätted. Niimoodi on tagatud optimaalsed tulemused ning naturaalsed nahatoonid. Näo valimise ning jälitamise tehnoloogia võimaldab sul valida subjekti, keda soovid hoida fookuses.

Automaatne punasilmavähendus
Punasilmavähendust on võimalik kasutada automaatselt juba salvestamise ajal või korrigeerida punased silmad taasesitusrežiimis käsitsi.

Ei udustele piltidele
SX110 IS suudab salvestada suurepäraseid ning teravaid fotosid kogu fookuskauguste vahemikus. Kõrge automaatse ISO režiimis aktiveeritav liikumise tuvastamise tehnoloogia kasutab näotuvastustehnoloogiat, pildistabilisaatorit ning võtteandmeid, et tuvastada subjekti liikumine ning kaamera värisemin. Seejärel optimeeritakse kõiki kaamera parameetreid (ka ISO tundlikkust), et jäädvustada foto nii selgelt kui võimalik ja maksimaalse pildikvaliteediga.

3" LCD-ekraan
Suurel 3" LCD-ekraanil on lai vaatenurk, mis teeb kadreerimise mugavamaks ning võimaldab fotosid otse kaamera ekraanilt ka sõpradele ja sugulastele näidata.

Võtterežiimid ning värviefektid
20 spetsiaalset võtterežiimi võimaldavad saada parimad tulemused ka keerulistes valgustingimustes. Lihtne režiim võimaldab lasta valida kõik sätted ning parameetrid kaameral endal. Minu värvid võimaldab kasutada pildistamisel erinevaid värviefekte.

ISO 1600
ISO 1600 valgustundlikkus teeb võimalikuks pildistamise ka siseruumides või muudes kohtades, kus valgust on vähe.

Videorežiim
Sujuv VGA-lahutusvõimega video salvestamine toimub kiirusega 30 kaadrit sekundis. Spetsiaalne LP-režiim võimaldab salvestada videot mälukaardile kaks korda rohkem kui standardrežiimis.