Canon ImagePROGRAF iPF6200


Canoni 12 värviga pigmendipõhist tindisüsteemi kasutav A1-formaadi plotter iPF6200 võimaldab eriti laia värviruumi, kiiret ja täpset printimist ning on niivõrd kasutajasõbralik, et sobib ideaalselt nii fotode, kunstireprode, plakatite printimiseks kui ka proovitrükkimiseks.

• Ääristeta A1 formaadis läikega prindid vähem kui 4 minutiga
• 80Gb kõvakettamälu
• 12 värvi tindid suure värviruumiga trükkimiseks
• Sisseehitatud värvide kalibreerimissüsteem säästab aega ja raha
• Lihtsalt kasutatav intuitiivne tarkvara
• Rohkem värve ning väiksem tindikulu teevad seadmes mõistliku investeeringu

Lisainformatsioon
Parimad tulemused suurepärase värvide püsivusega kasutades A1-plotterit iPF6200. Canoni 12 värviga pigmendipõhist tindisüsteemi kasutav iPF6200 võimaldab eriti laia värviruumi, kiiret ja täpset printimist ning on väga intuitiivne ja kasutajasõbralik.

Ületamatu kvaliteet
iPF6200 trükib kujutisi A1-formaadis kandjale erakordse kvaliteediga tänu Canoni unikaalsele kahe trükipea ning 12 tindiga LUCIA II pigmendipõhisele tindisüsteemile. 12 värvi kasutades ei saavutata mitte ainult tohutult lai värviruum, vaid kasutatakse ka vähem tinti, sest toonide saamiseks ei ole enam vaja nii palju värve omavahel segada. See teeb seadme ka palju ökonoomsemaks. LUCIA tindid võimaldavad väljatrükke, mis on eriti pehmete gradatsioonidega, vähendatud teralisuse ja pronksimisega ning püsivate toonidega.

Usaldusväärne ja püsiv
iPF6200 sisaldab sisseehitatud värvide kalibreerimissüsteemi, mida on lihtne kasutada ning saavutada suurepärased tulemused aega raiskamata. Lisaks seadmetevahelisele värvide ühtlustamisele võimaldab kalibreeritud iPF6200 ainulaadne funktsioon muuta vastavalt kasutatavale prindikandjale ka tindi kasutamist - seega pole mingit vajadust väliste kalibreerimisseadmete järgi. Lisaks on ka esmakordne kalibreerimisprotsess kiire ning võtab aega kõigest 10 minutit.

Ületamatu produktiivsus
Nagu kõik Canoni imagePROGRAF seeria plotterid kasutab ka iPF6200 kaht 1" trükipead, millel on kokku tervelt 30 720 düüsi. Tulemuseks on võimalus kasutada 4 pl tindipiiskasid, et garanteerida pehmed värvigradatsioonid, suur lahutusvõime ning ülim joone täpsus. Hoolimata prindijõudluse kõrgeimatest kvaliteedistandarditest on seade ka ülikiire ning A1-formaadis trükitud mustand valmib kõigest 67 sekundiga.

3 paberiteed annab paindlikkuse ning võimaldab printida kõigele alates lõuendist kuni läikpaberini välja (prindikandja paksus 0,07 kuni 1,5 mm).

Saadaval on võimsad tarkvararakendused, mis tagavad, et printerit iPF6200 saab kasutada nii korporatiivkeskkonnas kui ka professionaalses prindikeskkonnas.

- imagePROGRAF Digital Photo Front Access võimaldab fotosid töödelda kõigest nupuvajutusega.
- imagePROGRAF plugin Photoshopile võimaldab kasutajal eksportida 16-bitiseid RGB-kujutisi, mida on töödeldud Adobe Photoshopiga, otse imagePROGRAF-printerisse.
- Poster Artist (valikuline) Poster Creation võimaldab teil luua mugavalt mõjuvaid plakateid tänu enam kui tuhandele valmismallile ja pildile.

Lihtne kasutada
iPF6200 on disainitud kasutajaid meeles pidades. Lisaks automaatsele vildakuse korrigeerimisele on seadmel ka suur vedelkristallekraan, mis kuvab andmeid kasutatava prindikandja, tinditasemete jm kohta.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.