Digital IXUS 100 IS hõbedane


Digital IXUS 100 IS on ülistiilne ja eriti õhuke kaamera, mis suudab salvestada imelisi fotosid. Canoni tehnoloogiate kasutamine teeb võimalikuks lisaks fotodele ka kõrglahutusvideo salvestamise.

• Eriti õhuke IXUS
• 12,1 megapikslit
• 3x optiline suum ja optiline pildistabilisaator
• Nutikas automaatrežiim ja võtte tuvastamise tehnoloogia
• DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
• Liikumise tuvastamise tehnoloogia
• Näotuvastustehnoloogia
• 2,5” PureColor LCD II vedelkristallekraan
• i-Contrast funktsioon
• 720p kõrglahutusvideo ja HDMI-liides

Eriti õhuke
Digital IXUS 100 IS on elegantne kaamera, mis mahub igasse taskusse. Õhukesse korpusesse on mahutatud suur jõudlus kasutades erinevaid Canoni loodud tehnoloogiaid. Kaameras on kasutusel UA-läätseelemendid, uusim kujutisetöötlusprotsessor ja palju muid tehnoloogiaid ja funktsioone, mis tõstavad Digital IXUS 100 IS-i konkurentide seast esile. Lisaks saate valida nelja erineva värvi hulgast endale sobivaima.

12,1 megapikslit
12,1 megapiksline lahutusvõime laseb printida postri formaadis fotosid või pilte kärpida, et nende kompositsiooni parandada.

3x suum
3x optiline suum annab sulle vabaduse võtete kadreerimisel. Canoni optiline pildistabilisaator tagab teravad pildid kogu fookuskauguste vahemikus.

Võtte tuvastamise tehnoloogia
Nutikas automaatrežiim kasutab võtte tuvastamise tehnoloogiat, et määrata subjekti heledus, kontrst ja üldine värvsus. Kaamera otsib seejärel 18 erineva režiimi hulgast sobivaima ning hetk jäädvustatakse sobivaima seadistusega.

Välkkiire kujutisetöötlus
Canoni DIGIC 4 protsessor võimaldab eriti kiiret kujutisetöötlust, kaamera reageerimist, ületamatut pildikvaliteeti ning erksaid ja rikkaid värve. Canoni edasiarendatud müravähendus võimaldab ka kõrgete ISO tundlikkuste kasutamisel salvestada rikkalikke värvidega, detailseid fotosid.

Ei udustele piltidele!
Digital IXUS 100 IS võitleb uduste piltidega kasutades liikumise tuvastamise tehnoloogiat. Auto ISO ja automaatrežiimi kasutamisel kasutatakse erinevaid tehnoloogiaid, et tuvastada kaamera ja subjekti liikumine. Seejärel valib kaamera ISO tundlikkuse, mis annab selle võtte puhul parima kvaliteediga pildi. Servoteravustamise kasutamisel jälitatakse liikuvat subjekti, et see oleks kogu aeg fookuses.

Näotuvastustehnoloogia
Erinevad näotuvastustehnoloogiad tuvastavad kaadris kuni 35 nägu ning seejärel kohandab kaamera fookuse, säri, välke ja valgetasakaalu sätted, et pilt oleks võimalikult ilus ning nahatoonid võimalikult naturaalsed. Pilgutamise tuvastamise tehnoloogia hoiab ära pettumused pildistamisel. Näotuvastusega iseavaja teeb grupifotode jäädvustamise lihtsaks, tehes foto alles siis, kui kaadris tuvastatakse lisainimene.

2,5" LCD-ekraan ja optiline pildiotsija
Ere 2,5" vedelkristallekraan võimaldab lihtsat fotode ja videote vaatamist. Lisaks on kadreerimisel võimalik kasutada ka optilist pildiotsijat.

i-Contrast funktsioon
Digital IXUS 100 IS kasutab ka funktsiooni i-Contrast, mis võimaldab keerulistes valgustingimustes saada kontrastseid ning detailsemaid fotosid.

HD-videoklipid ja HDMI-liides
Rikasta oma fotokogu kõrglahutusega videoklippidega. Kaamera suudab salvestada 720P lahutusvõimega videot kiirusega 30 k/s. Kaamera saad ühendada oma uue telekaga kasutades HDMI-liidest.