Digital IXUS 990 IS


Elegantne Digital IXUS 990 IS on varustatud 5x optilise suumi ja optilise stabilisaatoriga objektiiviga. Kaamera 12 megapiksline lahutusvõime võimaldab salvestada nii suurepäraseid fotosid kui ka kõrglahutusvideot.

• Elegantne 12 megapiksline kaamera
• 5x optilist suumi ja optiline pildistabilisaator
• Nutikas automaatrežiim ja võtte tuvastamise tehnoloogia
• DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
• Liikumise tuvastamise tehnoloogia
• Näotuvastustehnoloogia
• 3" PureColor LCD II vedelkristallekraan
• i-Contrast funktsioon
• Udustamisega suumimisfunktsioon
• Kõrglahutusvideod ja HDMI-liides

Elegantne IXUS
Pilke püüdma disainitud Digital IXUS 990 IS on elegantse kahetoonilise värvilahendusega.

12 megapikslit
12 megapiksline lahutusvõime laseb printida postri formaadis fotosid või pilte kärpida, et nende kompositsiooni parandada.

Võimas suum
Naudi laia valikut kadreerimisvõimalusi ja too ka kaugel asuvad subjektid lähemale kasutades 5x optilist suumi. Canoni optiline pildistabilisaator tagab teravad pildid kogu fookuskauguste vahemikus.

Võtte tuvastamise tehnoloogia
Nutikas automaatrežiim kasutab võtte tuvastamise tehnoloogiat, et määrata subjekti heledus, kontrst ja üldine värvsus. Kaamera otsib seejärel 18 erineva režiimi hulgast sobivaima ning hetk jäädvustatakse sobivaima seadistusega.

Välkkiire kujutisetöötlus
Canoni DIGIC 4 protsessor võimaldab eriti kiiret kujutisetöötlust, kaamera reageerimist, ületamatut pildikvaliteeti ning erksaid ja rikkaid värve. Canoni edasiarendatud müravähendus võimaldab ka kõrgete ISO tundlikkuste kasutamisel salvestada rikkalikke värvidega, detailseid fotosid.

Ei udustele piltidele!
Digital IXUS 990 IS võitleb uduste piltidega kasutades liikumise tuvastamise tehnoloogiat. Auto ISO ja automaatrežiimi kasutamisel kasutatakse erinevaid tehnoloogiaid, et tuvastada kaamera ja subjekti liikumine. Seejärel valib kaamera ISO tundlikkuse, mis annab selle võtte puhul parima kvaliteediga pildi. Servoteravustamise kasutamisel jälitatakse liikuvat subjekti, et see oleks kogu aeg fookuses.

Näotuvastustehnoloogia
Erinevad näotuvastustehnoloogiad tuvastavad kaadris kuni 35 nägu ning seejärel kohandab kaamera fookuse, säri, välke ja valgetasakaalu sätted, et pilt oleks võimalikult ilus ning nahatoonid võimalikult naturaalsed. Pilgutamise tuvastamise tehnoloogia hoiab ära pettumused pildistamisel. Näotuvastusega iseavaja teeb grupifotode jäädvustamise lihtsaks, tehes foto alles siis, kui kaadris tuvastatakse lisainimene.

3" PureColor LCD II vedelkristallekraan
Detailseks taasesituseks ning mugavamaks kadreerimiseks on Digital IXUS 990 IS kaameral 3" PureColor LCD II vedelkristallekraan. Valikulised ekraanivihjed annavad teavet kaamera funktsioonide kohta.

i-Contrast funktsioon
Digital IXUS 990 IS kasutab ka funktsiooni i-Contrast, mis võimaldab keerulistes valgustingimustes saada kontrastseid ning detailsemaid fotosid.

Udustamisega suumimisfunktsioon
Spetsiaalne udustamisega suumimisfunktsioon liigutab pildi tegemise ajal objektiivi, et anda pildile dünaamilisust ning liikumise tunne. Niimoodi saab salvestada väga erilisi fotosid.

HD-videoklipid ja HDMI-liides
Rikasta oma fotokogu kõrglahutusega videoklippidega. Kaamera suudab salvestada 720P lahutusvõimega videot kiirusega 30 k/s. Kaamera saad ühendada oma uue telekaga kasutades HDMI-liidest.