LEGRIA HV40 (demokaamera müügis)


LEGRIA HV40 on videoamatöörile suunatud HDV kõrglahutuskaamera. MiniDV kaamerad sobivad hästi konverentside, koosolekute ja muude sündmuste salvestamiseks.

• Canoni kõrglahutuskaamera süsteem
• Instant AF fookustamissüsteem
• 10x optilist suumi ja Super Range optiline pildistabilisaator
• Kohandatav funktsiooninupp ja juhtrullik
• Edasiarendatud lisatarvikute tald
• Erk pööratav vedelkristallekraan
• 50i ja 25p kaadrisageduse režiimid
• Video ja fotode üheaegne salvestamine
• Analoogsisend
• Valikuline eriti suure mahutavusega aku

Canoni kõrglahutuskaamera süsteem
LEGRIA HV40 pärib kõik oma auhinnatud eelkäija HV30 omadused. See unikaalne Canoni HD-videoobjektiivi, FULL HD CMOS sensori ja DIGIC DV II protsessori kombinatsioon võimaldab suurepärase kvaliteediga HDV1080i kõrglahutusvideo salvestamist tavalisele MiniDV kassetile.

Instant AF fookustamissüsteem
Kõrglahutusvideo puhul on näha ka kõige väiksemaid teravustamisvigu. LEGRIA HV40 kasutab Instant AF-i, mis on Canoni unikaalne autofookuse hübriidsüsteem. Niimoodi on tagatud ülikiire ja täpne fookus.

10x optiline suum ja Super Range optiline pildistabilisaator
Kaameral on Canoni HD-videoobjektiiv 10x optilise suumiga objektiiv, mis on loodud Canoni teleringhäälingu objektiivide kogemuste abil. Super Range optiline pildistabilisaator kompenseerib kaamera värisemise ning tagab stabiilse pildi.

Kohandatav funktsiooninupp ja juhtrullik
LEGRIA HV40 annab filmiamatöörile erinevad käsijuhtimise funktsioonid, mis on vajalik loovateks võteteks. Kohandatav funktsiooninupp laseb valida juhtrulliku funktsiooni (fookus, säri või helitugevus).

Edasiarendatud lisatarvikute tald
Edasiarendatud lisatarvikute tald võimaldab kaamerat täiustada näiteks lisavalgusti või suundmikrofoniga. Lisaks Canoni lisaseadmetele on võimalik kasutada ka erinevaid teiste tootjate lisaseadmeid, mis tarvikutallale kinnituvad. Helitugevuse käsijuhtimine annab sulle kontrolli helisalvestuse üle. Kõrglahutusteleka või arvutiga ühendamiseks on kaameral HDMI-liides.

Kinolaadne 25P režiim
LEGRIA HV40 annab võimaluse salvestada 25p režiimis (täiskaadrilaotusega 25 k/s). Kombineerituna CINE erirežiimiga on võimalik salvestada videoklippe, mis on välimuselt sarnased kinofilmile salvestatuga. 25p režiim võimaldab ka paremat kvaliteeti hämaras filmimisel.

Üheaegne video ja fotode salvestamine
Tänu DIGIC DV II protsessorile on võimalik salvestada üheaegselt nii 2,07 megapiksliseid fotosid kui ka 1080i kõrglahutusvideot. Fotod salvestatakse MiniSD mälukaardile. Kaameral on ka valik spetsiaalseid fotofunktsioone, mille hulgas on ka näiteks histogrammi kuvamine ühe nupuvajutusega. Kuna kaamera toetab PictBridge-standardit on lihtne printida fotosid otse printeriga ilma arvutit kasutamata.

Analoogsisend
Analoogsisend võimaldab digiteerida vanu koduvideosid ning neid niimoodi paremal meediumil arhiivida või siis uute videotega kokku monteerida.

Valikuline eriti suure mahutavusega aku
Kui teil on plaanis pikk võttepäev, on kindlasti kasu Canoni suure mahutavusega akust BP-2L24H (2400 mAh).