PIXMA Pro9500 Mark II


Canon PIXMA Pro9500 Mark II fotoprinter trükib kuni A3+ formaadis kvaliteetseid ja vastupidavaid trükiseid erinevatele materjalidele. See printer on ideaalne seade professionaalsele fotograafile, kes soovib suurendada oma pakutavate teenuste hulka ning hoida trükkimine oma kontrolli all.

• Kuni A3+ formaat ja 14" laius
• 10 Lucia pigmendipõhist tinti
• Suurepärased kõrgläikega trükised
• Kõige kvaliteetsem must-valge A3+ fotoprinter
• Täielik kontroll värvide üle
• Lai valik erinevate kandjate tuge
• Adobe Photoshop Elements 6.0 komplektis
• 16-bitine väljastus
• Keskkonna valguse korrektsioon

Professionaalsed A3+ suurused trükised
PIXMA Pro9500 Mark II suudab printida 10x15 cm kuni A3+ ja maksimaalselt 14" laiuseid trükiseid.

Vabadus materjalide valikul ja muljetavaldavad läikpinnaga trükised
PIXMA Pro9500 Mark II trükib nii läikpinnaga, matt kui ka kunstipaberitele. Lisaks toetab printer Hahnemuhle, Crane, Somerset, Moab, Innova, Arches, Canson & Pictorico jm paberitootjate materjale. PIXMA Pro9500 Mark II trükib kuni 1,2mm paksustele materjalidele.

10 Lucia pigmenttinti
Tänu Canon'i hajuvuskindlatele Lucia tintidele on Pro9500 Mark II trükised eriti silmapaistvad. Lisa punane ja roheline tindikassett laiendavad trükise värviulatust ning ühendatud Foto- ja Mattmust tindikassett hoiab ära pideva tindikassetide vahetamise erinevate paberitüüpide puhul.

Suurepärased värvilised ja must-valged trükised
Lucia tintide metameerilised omadused ning neutraalne halltoon tagavad puhtad, kõrge kontrastiga pehmed must-valged ning värvilised trükised.

FINE prindikvaliteet ja 16 bitti kanali kohta
Canon'i FINE trükipea on toodetud täielikult fotolitograafia protsessiga ning see tagab täpse tindipiiskade paigutuse trükisele ning lahutusvõime kuni 4800x2400dpi'd. Tulemus on väga detailne ning müravaba trükis. 16 bitti kanali kohta printimine tagab sujuvad toonimuutused värviliselt ning must-valgelt.

Adobe PS Elements 6.0 ja Easy-PhotoPrint Pro plugin
Printeriga on kaasas suur hulk erinevat tarkvara, nagu nt pilditöötlusprogramm Adobe Photoshop Elements 6 ning Canon Easy-PhotoPrint Pro plugin Adobe Photoshop'i või Digital Photo Professional tarkvaraga kasutamiseks.

Keskkonna valguse korrektsioon
Keskkonna valguse korrektsioon korrigeerib automaatselt trükise värvitoone täpseks värviedastuseks kindlates valgustingimustes.

*Ühildub Photoshop CS/CS2/CS3/CS4 ja Photoshop
Elements 6 tarkvaraga
**Ainult Windows Vista puhul