Canon ImagePROGRAF iPF655


Professionaalne CAD/GIS rakendusteks mõeldud printer imagePROGRAF iPF655 on A1 printer, mis trükib kuni 24" laiusega materjalile. Tänu oma suurele kiirusele tasub printer end ära ka väga suure koormuse korral.

• Ruumisäästlik, kompaktne disain
• Kulude haldamine ja investeeringu tasuvuse jälgimine vastava tarkvara abil
• Kasutajasõbralik esipaneel
• Kõrge produktiivsus ja trükkimise ajal vahetatavad tindid ja prindimaterjali erinevuse äratundmise funktsioon
• Suurepärane kvaliteet ja täpsus
• HP GL/2 ja HP-RTL ühilduv
• 80 GB kõvaketas lihtsaks prindihalduseks
• Printerijalad lisavarustusena

Ülim kasutusmugavus
iPF655 on loodud sobima igasse CAD/GIS keskkonda. Kompaktse ja õhukese korpusega printeri kõik toimingud on võimalik viia läbi eestpoolt - see võimaldab asetada selle seina vastu ning hoida kokku ruumi.

Suure LCD-ekraaniga juhtpaneelil kuvatakse graafilisi animatsioone, mis lihtsustavad seadmega töötamist. Väljatrükid väljuvad automaatselt paberikogujasse, mis hoiab ära nende kahjustamise ja lisaks kuvatakse ka aega, mis on jäänud prinditöö lõpuni.

Paljude kasutajatega keskkondade tarbeks on seadmel 80 GB mahuga kõvaketas, mis teeb suuremahuliste vektoris prinditööde salvestamise ja töötlemise lihtsaks.

Kõrge produktiivsus
Printer väjastab A1 trükised alla 24 sekundiga ning Canoni L-COA kujutisetöötlustehnoloogia ja Gigabitine Ethernet ühendus tagavad silmapaistva väljastuse arhitektuurilistest joonistest kuni geograafilise informatsioonini.

Kõrge tootlikus võrgus tagatakse mittesobiva meedia funktsiooniga. See töötab läbi seadme kõvaketta. Kui printerisse saadetakse töö, mis ei sobi seadmes oleva materjaliga, informeeritakse kasutajat ja pakutakse võimalu töö katkestada, jätkata printimisega või vahetata meediamaterjali. Samal ajal jätkab iPF655 teiste järjekorras olevate töödega.

Produktiivsust suurendab kiirvahetusega ("Hot-Swap") tindikassetid, mis on printimisel vahetatavad.

Ökonoomne ja tõhus
Sisseehitatud raamatupidamisfunktsioon jälgib seadme üldisi kulutusi ja kulutusi leheküljele ning antud andmeid saab vaadata printeri draiverist või exportida andmed CSV-failina personaalarvutis vaatamiseks. Printeril on tindikulu vähendamiseks ökonoomne režiim ja eMaintenance tarkvara, mis tuvastab automaatselt mehaanilised rikked ja madalad tinditasemed ning vajadusel viitab teid Canoni hoolduskeskusesse.

Suurepärane kvaliteet ja täpsus
Canoni 5-värviga tindisüsteem tagab elavad värvid, teravad peened jooned ning uus magenta tint suurendab prinditavat punast värvispektrit. Spektrivahe kuni +/- 0,1% ja minimaalselt 0.02mm jooned tagavad ülimalt täpsed trükised. Tänu printeri 15360 otsaga prindipeadele viimistletakse kujutised võimsa lahutusvõimega 2400 x 1200 dpi'd.

Ehitatud nõudlikule töövoole mõeldes
iPF655 on HP-GL/2 ja HP-RTL ühilduv (ka paletti ja pliiatsi seadistused). Lisaks HDI-draiverile AutoCAD'i ja Microsoft Office'i kasutajatele on seadmel plugin printimiseks otse Word, Excel ja PowerPoint rakendusest.

Komplektis on ka Microsoft Office'i plugin ja Windowsile mõeldud HDI-draiver.