PIXMA MP990


Canon'i tindimultifunktsionaalide lipulaeval on Wi-Fi ja Bluetooth ühenduvus ning tänu MP990'ne 9600x2400 dpi'sele eraldusvõimele ja 6'le eraldi tindimahutile saad madala kulu juures fotolabori kvaliteediga trükised.

• Sisseehitatud WiFi ja võrguliides
• Fotod eraldusvõimega 9600x2400 dpi, ääristeta 10x15 cm foto 20 sekundiga.
• 4800 dpi-se eraldusvõimega skaneerimine ning adapter 35 mm filmilt skaneerimiseks
• Prindi otse CD/DVD-plaatidele
• Prindi otse personaalarvutist, mälukaartidelt või digikaameratest
• 2 paberiallikat
• Kahepoolne printimine ja paljundamine
• 6 eraldi tindimahutit
• 9,5 cm diagonaaliga värviline TFT-ekraan
• Lihtne juhtketas
• ChromaLife100+ trükised


Fotoprintimine
Naudi fotolabori kvaliteediga väljatrükke, millel rikkalikud detailid ning sujuvad gradatsioonid. Tänu 1 pl tindipiiskadele on võimalik eraldusvõime 9600x2400 dpi. 6 tindi kasutamine võimaldab reprodutseerida värve eriti erksalt ja tõetruult

10x15 cm ääristeta foto saate printida kõigest 20 sekundiga standardrežiimis. Fotosid on võimalik printida ka otse PictBridge ühilduvast foto- või videokaamerast.

Automaatne pildikorrektsioon parandab su fotosid. Rakenda automaatset punasilmavähendust, näo valgustamist ja muid funktsioone kasutades kaasasolevat pilditöötlustarkvara.

ChromaLife100 tindid tagavad ilusad, kauakestvad fotod, mis peavad vastu kuni 100 aastat.

Juhtmeta printimine
Wi-Fi ühenduse abil on võimalik printida otse personaalarvutist ühenduskaablit kasutamata. PIXMA MP990 on sisseehitatud Ethernet liides. Selle kõik-ühes lahenduse abil saad jagada mugavalt kõiki oma dokumente üle kohtvõrgu.

Filmi ja fotode skaneerimine
4800 dpi-ne lahutusvõime koos Canoni läätsesüsteemiga võimaldab skaneerida värviliselt ülima kvaliteediga. Skaneeri otse personaalarvutisse, e-mailile või PDF-failiks. MP Navigator EX tarkvara teeb iga töösammu lihtsaks, alates skaneeringute otsingust kuni PDF-dokumentide redigeerimiseni.

Skaneeri olemasolevaid fotosid ja prindi neid uuesti, et jagada koopiaid sõprade ja perekonnaliikmetega. Või skaneeri tuhmunud fotosid ja ärata nad uuesti ellu lihtsat tarkvara kasutades.

Prindi otse CD- ja DVD-plaatidele
Personaliseeri oma CD- ja DVD-plaate printides neile huvitavaid pilte. Kasuta CD-LabelPrint tarkvara, et luua silmapaistvaid etikette lisades nii tekste kui pilte.

Kasutajaliides
Kristallselge 9,5 cm diagonaaliga TFT-ekraan teeb arvutivaba trükkimise lihtsaks ja lõbusaks. Lihtsalt keeruta juhtketast, et valida ekraanil soovitud seaded. Vaata, vali, redigeeri ja prindi - mõne nupuvajutusega.

Eraldi tindimahutid
Kõik 6 eraldi tindimahutit on eraldi vahetatavad. Niimoodi ei viska sa kunagi kasutamata tinti minema ning hoiad trükikulusid madalal. Tindikassett hakkab vilkuma, kui värv hakkab otsa saama või vajab vahetamist.

Tõhusus
Automaatne kahepoolne printimine hoiab kokku paberikuludelt ning võimaldab trükkida professionaalsemaid dokumente. Kaks paberialust hoiavad paberit nii fotode kui ka tavalise paberi jaoks. Kiirkäivitus võimaldab sul PIXMA funktsioone kiirelt ja koheselt kasutada.