i-SENSYS MF8330Cdn


Prindi, skanni ja paljunda selle kõik ühes professionaalse värvilise multifunktionaaliga. Tänu seadme väiksele energiakulule ja automaatsele kahepoolsele printimisele hoiate kokku nii elektrilt kui ka väljaminekud kulumaterjalidele madalana.

• Kõikühes värviline printer, skanner ja paljundusmasin
• 20 lk/min värvilised ja must-valged trükised
• Kuni 2400 x 600 dpi'ne lahutusvõime printimisel
• Automaatne kahepoolne printimine
• Kasutajasõbralik 5-realine LCD-ekraan
• Esimene koopia 16 sekundit või vähem
• Võimalik skannida nii USB-mälupulgale kui ka kohtvõrku
• Energiasäästlik

Lihtsuses peitub võlu
See võimekas multifunktsionaalne seade ühendab endas kompaktse disaini ja stiilsuse. Seadme selge ning pehmete kumerate joontega disain sulandub ideaalselt ümbritsevaga ning on meeldiv silmale.

Kõrgtasemeline värvikvaliteet
Canon'i arenenud värvilise kujutisetöötlus tehnoloogia tagab tõetruud värvid ja terava musta teksti trükistel. Tänu uuenduslikele tehnoloogiatele nagu S-tooner, automaatne pildiparendus ja kuni 2400 x 600 dpi'ne lahutusvõime, saate luua löövaid ja professionaalseid turundusmaterjale.

Suurendatud tootlikus
Kiire 20 lk/min värviline ja must-valge väljastuskiirus võimaldab suuremahulist trükkimist kodu- ja väikekontorites. Automaatne kahepoolne printimine, 50-leheline automaatne originaalisöötja suurendavad tootlikust veelgi. Tänu Kiirele Esmatrüki (Quick First-Print) tehnoloogiale saad trükkida otse unerežiimist.

Kärbi kulusid ja säästa energiat
Hoia paberikulud madalana kasutades automaatset kahepoolset printimist. See energiasäästlik multifunktsionaal tarbib unerežiimis vaid 3W ning sellele on omistatud üldtunnustatud Energy Star sertifikaat.

Professionaalne värviline skannimine
Skannige kõrgtasemelise kvaliteediga värvilisi dokumente vaid mõne hetkega. Vajadusel saate skannida paljudesse erinevates formaatidesse ja skannida isegi USB-mälupulgale või kohtvõrku. PDF-failivorming on ideaalne saatmiseks e-mailiga või jagamiseks kohtvõrku, sest tänu Canon'i pakketehnoloogiale ei kannata algkujutise kvaliteet failisuuruse vähendamisel.

Lihtne kasutajaliides
Lihtsasti kasutatav tagantvalgustatud 5-realine LCD-ekraan koos selgete menüüde ja juhistega tagab muretu ja arusaadava kasutuse. Canon'i kõik-ühes toonerikassett ühendab muretu kasutuse ,kõrge tootlikuse ning mugavuse vahetada vähem kulumaterjale.

Kohtvõrgu turvalisus ja funktsionaalsus
Väiksed töögrupid saavad jagada seadme funktsionaalsust tänu Remote User kasutajaliidesele. Kasutajad ja administraatorid saavad vaadelda ja hallata seadme olekut üle kohtvõrgu. Osakonna ID-haldus kaitseb tähtsaid seadistusi ning väldib loata ligipääsu seadme funktsioonidele.