Colortrac SmartLF Gx 25c skanner


Professionaalne 25" laiusega laiformaatseade, võimaldab must-valget skannimist. Võimalikud printimis- ja paljundusfunktsioonid kuni A1+ suurusteni. Gx 25 seeria laiformaatseadmed on kasutajasõbralikud, funktsioonirikkad ja väikese kuluga.

• Originaali suurus kuni A1+/D-size+
• Lai värvispekter erinevateks graafilisteks rakendusteks.
• CCD tehnoloogia kolme DCU sensoriga.
• 129,600 pikslit

SmartLF Gx 25 kiiret ning kvaliteetset kaartide, jooniste, plaanide ja muude suuremõõtmeliste dokumentide skannimist, kopeerimist või digitaalset jagamist. SmartLF Gx 25 seeria skannerid on ideaalsed AEC, CAD, GIS ja reprograafilisteks rakendusteks.

Innovatiivne laiformaatskanner, mis kasutab CCD tehnoloogiat, et pakkuda optilist lahutusvõimet 1200dpi laiusega 6" kuni 25".

SmartLF Gx 25 seeria skannerid salvestavad monokroomkujutisi väga teravalt, puhaste must-valgete või värviliste fotodega, ning perfektselt renderdatud halltoonide ja värvispektriga. Must-valge ja CAD dokumentide skannimise kiirus kuni 6"/s, värviliste trükiste skannimise kiirus kuni 3"/s.

SmartLF Gx 25 laiformaatskannerite tarkvara võimaldab koheselt dokumente skannida, kopeerida, saata e-mailile või netiserverisse TIFF, JPEG või PDF failivormingus.

Olenemata rakendusest leiab SmartLF Gx 25 seeriast sobiva laiformaatskanneri, mis vajaduste kasvades on ka täielikult laiendatav.

Kui Teil on küsimusi selle arhiveerimislahenduse kohta, võtke palun ühendust Tõnis Tammega.