Colortrac SmartLF Gx+ T42m skanner


Kõige kiirem professionaalne 42" laiusega laiformaatseade skannib kiirusega 12"/sekundis must-valgelt. Võimalikud printimis- ja paljundusfunktsioonid kuni A0+ suurusteni. SmartLF GxT seeria automaatne paksu originaali söötmis funktsioon(Motorised Thick Media) võimaldab kuni 2cm paksuste originaalide skannimist.

• Kahesuunaline LED-valgustussüsteem
• Kõrglahutusega CCD (6 CCD-sensorit), 1200 dpi'se lahutusvõimega
• Loomutruu 48-bitine graafika ja teravad selged jooned
• Skannimine E/A0 dokumente kiirusega 12"/sekundis ühevärviliselt 200dpi juures
• Gigabit Ethernet ja USB2 tugi
• Kaasas SmartLF All in One tarkvara

Täpsed ja selged kujutised
SmartLF Gx+ 42 eriti laiadel skanneritel on kõik CCD-tehnoloogia eelised, lai värvigamma, kõrge dünaamiline ulatus ja suurim 1200dpi'ne lahutusvõime turul. Sellepärast jäädvustab Gx+ 42 ideaalselt elavad ja täpsed värvid graafiliste ning selged jooned tehniliste dokumentide puhul.

SmartLF Gx+ 42 skannerid kasutavad täiustatud 2+3 aktiivset paberi transpordi süsteemi (APT), mis tagab originaali täpse paigutuse seadmest läbimisel.
Erk kahesuunaline LED-valgustussüsteem tagavad, et isegi volditud dokumendid püsivad ideaalselt fookuses. Kujutisi skannitakse 48- ja 16-biti (värviline/ühevärviline) juures.

Kõik CCD eelised ilma miinusteta
Traditsioonilistel CCD-skanneritel on teistest parem kujutistöötlussüsteem, kuid miinusena kasutavad need fluorentslampe. Kasutades valgeid LED-tulesid fluorentslampide asemel suudab Gx+ 42 kõik CCD-tehnoloogia positiivsed omadused maksimumini viia.
LED-tuledel puudub soojenemisaeg, ning skanner on pärast mõnda sekundit kohe valmis kasutamiseks. LED-tuled ei vaja pidevat kalibreerimist, sest erinevalt fluorentslampidest, säilitab LED ühtlase valgusväljastuse ning kuna LED-tuled ei sisalda elavhõbedat on nad ka keskkonnasõbralikumad kui fluorentslambid.

Energiasäästlik
SmartLF Gx+ 42 laiformaatskanneril on seadistatav taimer, mis lülitab teatud aja möödudes seadme unerežiimile. Tänu soojenemisaja puudumisele võite enamiku ajast seadme välja lülitada.
SmartLF Gx+ 42 kasutab 30% vähem energiat skannimisel ja 94% ooterežiimis.

Säästke aega
Kuna Gx+ 42 ei pea ärkamisel soojenema ega vaja kalibreerimist on skanner kohe pärast sisse lülitamist valmis kasutamiseks. Gx+ 42 skannib ühevärviliselt 12"/sekundis (200dpi) ja 4"/sekundis (200dpi) mitmevärviliselt (Gx+ 42e)

Teiste laiformaatskanneritega peate valitud aladel dokumendis läbi viima mitmeid eelskannimisi, et saavutada õiged seadistused, kuid Gx+ 42 laiformaatskanneriga koostöös ScanWorks tarkvaraga pole see vajalik.

IAT (Intelligent Adaptive Thresholding) tehnoloogia abil saate luua kiiremalt ja kvaliteetsemaid skanninguid määrdunud dokumentidest. Skanneriga kaasas olevas SmartLF All in One tarkvaral on kolm erinevat IAT seadistust,

Kiire Gigabit Ethernet ühenduvus
Gx+ 42 laiformaatskanner on võrguga ühenduv ning sellel on nii Ethernet kui ka USB-liides. Ethernet ühenduse abil saate informatsiooni skanneri ja arvuti vahel vahetada palju kiiremini kui USB-ühendust kasutades.

Kergesti kasutatav
SmartLF Gx+ 42 kasutajaliides on kergesti kasutatav, lihtsa disainiga ja selgesti mõistetavate nuppudega. Kaasas olev SmartLF All in One tarkvara on disainitud väga lihtsa kasutajaliidesega ja mõeldud eelkõige tavakasutajale.

Keskkonnasõbralik
Gx+ 42 on RoHS'ile vastav, energiasäästlik (skanner on pälvinud ENERGY STAR® sertifikaadi), ei kasuta elavhõbedat sisaldavaid fluorentslampe ning kasutab ümbertöödeldavaid komponente.

Kolm täiustatavat mudelit
Gx+ 42 seeriasse kuulub kolm täiustatavat mudelit: m (ühevärviline), c (värviline), e (kiire värviline).

Kui Teil on küsimusi selle arhiveerimislahenduse kohta, võtke palun ühendust Tõnis Tammega.