LEGRIA FS306 punane kit (kott+4GB)


41x zoom'i ja pildistabilisaatoriga ülikompaktne LEGRIA FS306 on lihtsasti kasutatav ning hiilgab oma laia valikuga erinevatest funktsioonidest.
See stiilne videokaamera on saadaval kolmes erinevas värvitoonis.

• SD/SDHC-mälukaardile salvestamine
• Canon'i väikseim digitaalne videokaamera
• Stseenirežiim
• 41x edasiarendatud suum
• Duaalne salvestamine
• Dünaamiline pildistabilisaator
• Eelsalvestuse funktsioon
• Laiekraan 16:9 kuvasuhe
• Intelligentne akusüsteem ja kiirlaadimise funktsioon
• Ühildub DW-100 DVD-kirjutajaga

Mälukaardile salvestamine
LEGRIA FS306 salvestab videod otse SD või SDHC-mälukaardile.

Väiksem ja kergem
LEGRIA FS306 on kõige kergem ja kompaktsem digitaalne videokaamera, mis Canon on kunagi teinud, seega saad seda endaga igale poole kaasa võtta.

Stseenirežiim
Stseenirežiim teeb huvitavate koduvideote loomise lihtsamaks. Iga kord, kui vajutad salvestusnuppu, jäädvustab kaamera 4-sekundise videoklipi. Seejärel lisage lihtsalt klipid esitlusloendisse, valige taustmuusika ning teie film on kohe valmis telekas näitamiseks. Ja selle juures ei pea sa kordagi avama arvutit, et oma pead keerulise videomontaažiga vaevata. 4 sekundit on keskmine telesaate stseeni pikkus ning aitab anda teie filmile professionaalse välimuse. Laadiga oma lemmikmuusika mälukaardile kasutades komplektis olevat tarkvara Music Transfer Utility.

41x edasiarendatud suum
DIGIC DV II protsessor teeb koostöös Canoni videoobjektiiviga võimalikuks 41x edasiarendatud suumi.

Duaalse salvestamise funktsion
Duaalse salvestamise funktsioon muudab kaamera täisautomaatseks ning laseb sul keskenduda kadreerimisele. Video salvestamise ajal saate teha ka suure lahutusega fotosid ilma, et peaksite kaamera režiimi vahetama.

Dünaamiline pildistabilisaator
LEGRIA FS306 dünaamiline pildistabilisaator kompenseerib liikumisest tingitud kaamera värisemise ning tagab stabiilse pildi.

Eelsalvestuse režiim
Eelsalvestuse režiimis alustab kaamera video salvestamist kolm sekundit enne REC nupule vajutamist. Kaamera mälus on pidevalt 3 sekundit videot ning see lisatakse automaatselt sinu videoklipi algusesse, kui hakkate filmima - niimoodi on garanteeritud, et tähtsad hetked saavad alati jäädvustatud.

Tõeline laiekraan kogemus
Jäädvustage LEGRIA FS306'ga hingetuks võtvaid panoraamvõtteid kuvasuhtega 16:9. Tänu 16:9 kuvasuhtega 2,7" LCD-ekraanile näete jäädvustatut täpselt nii nagu ta esitatakse laiekraaniga teleris.

Kiirlaadimine
Ühe laadimisega saab filmida kuni 3,5 tundi videot ning kaamera intelligentne displei kuvab järele jäänud aku minutites. Tunni filmimise jaoks on vaja akut laadida vaid 20 minutit.

Lihtne DVD-kirjutamine
Lisaseadmene müüdava Canon'i DW-100 DVD-kirjutajaga on DVD kirjutamine kõigest ühe nupuvajutuse kaugusel.