Digital IXUS 105 IS roosa


Neljas värvitoonis saadav IXUS 105 on suurepärane kombinatsioon lihtsusest, silmapaistvast disainist ning kvaliteetsest pildikvaliteedist. 12,1 megapiksline kaamera koos 28mm lainurkobjektiivi ning nutika automaatrežiimiga jäädvustab kõik hetked suurepärase kvaliteediga.

• Sale 12,1 megapiksline IXUS neljas värvitoonis
• 28 mm ekvivalentne 4x suumiga lainurkobjektiiv optilise pildistabilisaatoriga
• 2,7" PureColor LCD II vedelkristallekraan
• Nutikas automaatrežiim ja välgu säri
• näotuvastustehnoloogia, näotuvastusega iseavaja, automaatne punasilmsuseparendus
• Liikumise tuvastamise tehnoloogia
• i-Contrast funktsioon
• DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
• Loovad võtterežiimid
• VGA-lahutusega videoklipid


Klassikaline IXUS'e disain
IXUS 105 ühendab endas klassikalise IXUS'e stiili muretu ning lõbusa kasutusega. IXUS 105 on saadaval neljas erinevas värvitoonis.

12,1 megapikslit
12,1 megapiksline lahutusvõime laseb teil printida oma lemmikfotosid ka postri formaadis või fotosid loominguliselt kärpida ilma detaili kaotamata.

28 mm ekvivalentne 4x suumiga ülilainurkobjektiiv
28 mm ekvivalentne lainurkasend on ideaalne maastiku või grupipiltide jäädvustamiseks. Samas on kaameral 4x suumi, mis tähendab, et saate ka kaugel asuvad subjektid kaadrisse. Canoni optiline pildistabilisaator tagab teravad pildid kogu fookuskauguste vahemikus.

2,7" PureColor II G LCD-ekraan
Mugavaks pildistamiseks, menüüdes navigeerimiseks ja fotode vaatamiseks on IXUS 105'l lai 2,7" vedelkristallekraan. Karastatud klaasikiht tagab ekraani tugevuse ning hea nähtavuse isegi eredates valgustingimustes.

Võtte tuvastamise tehnoloogia mugavaks pildistamiseks
Nutikas automaatrežiimis kasutab kaamera võtte tuvastamise tehnoloogiat, et määrata subjekti heledus, kontrast, kaugus fotograafist ja üldine värvsus ning valib vastavalt sellele 18 režiimist optimaalseimad võtteparameetrid. Nutikas välgu säri kontrollib välgu võimsust ja kasutust, et tagada naturaalsed tulemused erinevates tingimustes.

Näotuvastustehnoloogia
Erinevad näotuvastustehnoloogiad tuvastavad kaadris kuni 35 nägu ning seejärel kohandab kaamera fookuse, säri, välke ja valgetasakaalu sätted, et pilt oleks võimalikult ilus ning nahatoonid võimalikult naturaalsed. Näotuvastusega iseavaja teeb grupifotode jäädvustamise lihtsaks, tehes foto alles siis, kui kaadris tuvastatakse lisainimene. Automaatne punasilmsuseparendus eemaldab pildistamisel ning taasesitusel punasilmsusefekti.

Liikumise tuvastamise tehnoloogia
Liikumise tuvastamise tehnoloogia tuvastab kaamera või subjekti liikumise ning valib seejärel kaamera ISO tundlikkuse, mis annab selle võtte puhul parima kvaliteediga pildi.

i-Contrast
i-Contrast saavutab parema kontrasti ning suurema detailsuse keerulistes valgustingimustes.

DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
Canoni DIGIC 4 protsessor võimaldab eriti kiiret kujutisetöötlust, kaamera reageerimist, ületamatut pildikvaliteeti ning erksaid ja rikkaid värve. Canoni edasiarendatud müravähendus võimaldab ka kõrgete ISO tundlikkuste kasutamisel salvestada rikkalikke värvidega, detailseid fotosid.

Võtterežiimid
IXUS 105 15 võtterežiimi seas on näiteks hämaras pildistamise režiim, et saavutada suurepärased pildid isegi halbades valgustingimustes.

VGA-videod
Rikasta oma fotosid lõbusa 30 kaadrit sekundis VGA-videoklipiga. Kaasas oleva YouTube™ üleslaadimise tarkvara abil piisab videote teistega jagamiseks vaid kaamera arvutiga ühendamisest.