PIXMA iP2700


Canon PIXMA iP2700 on taskukohase hinnaga lihtne kodufotoprinter, mille hea lahutusvõime tagab fotolabori kvaliteediga väljatrükid.

• Eraldusvõime 4800x1200 dpi ja minimaalselt 2pl suurused tindipiisad
Fotolabori kvaliteediga ääristeta 10x15 cm foto 55 sekundiga
• Prindib dokumente must-valgelt ja värviliselt kuni kiirusega 26/17 lk/min
• Auto Photo Fix II tarkvara
• ChromaLife100+ süsteem kaua kestvateks fotodeks


Fotolabori kvaliteet ja suurepärased trükised
Tänu Canoni FINE-tehnoloogia, 2pl suurustele tindipiiskadele ja lahutusvõimele kuni 4800x1200dpi'd saavutate suurepärase kvaliteedi ja silmapaistva detailsusega trükised. FINE kassetid kasutavad pigmendi baasil tinte, mis on ideaalsed fotode printimiseks ning lisa must tindikassett tagab teravad mustad tekstidel. Ühendades omavahel kiiruse ja kvaliteedi on PIXMA iP2700 suuteline printima ääristeta 10x15 cm foto kõigest 55 sekundiga standardrežiimis.

Realistlikud trükikiirused
Canon kasutab levinud ISO-standardit prindikiiruse mõõtmisel, see näitab printeri tegelikku prindikiirust ning seetõttu on sobiva PIXMA printeri valimine imelihtne. PIXMA iP2700 trükib ühevärviliselt 7 tolli/min ja värviliselt 4,8 tolli/min.

Nutikas ja paindlik tarkvara
Easy-WebPrint EX on intuitiivne tarkvara millega on imelihtne dokumenti redigeerida ja printida otse internetist. Paberi säästmiseks saate mahutada mitu erinevat dokumenti ühele lehele.
Auto Photo Fix II parandab laia hulga tavalisi kujutistel esinevaid vigu nagu nt alasäritus. Võtte- ja näotuvastus tehnoloogiat kasutades on probleemid nagu punasilmsus möödanik. Parimate tulemuste saavutamiseks optimeeritakse kljutise erinevatel aladel säri tasemed.

Kauakestvad, ilusad fotod
ChromaLife100+ süsteem tagab kauakestvad ning ilusad fotod. Kombinatsioon PIXMA ip2700'st, originaalsest Canoni paberist ja tintidest kindlustab kõikide mälestuste säilitamise paberil mitmeks eluajaks.

Stiilne, kompaktne disain
See hea välimusega printer võtab laual minimaalselt ruumi ning seadme sale ja madala profiiliga kere mahub muretult riiulile. Taskukohane ja atraktiivne PIXMA iP2700 on ideaalne lahendus kõigile, kes vajavad säästlikku ning lihtsasti kasutatavat koduprinterit.