Digital IXUS 1000HS pruun


IXUS seeria kümnenda juubeli puhul välja antud IXUS 1000HS on ülivõimekas ja stiilne kompaktkaamera, mis salvestab täislahutusega HD-videot ning pildistab lahutusega kuni 3648 x 2048. Kaamera on saadaval kolmes ülistiilses värvitoonis.

• 10x optiline suum koos pildistabilisaatoriga
• Ülikompaktne metallist korpus
• 10 megapikslit ja HS-süsteem
• Smart Auto ja Smart FE režiim koos võtteolude tuvastamise tehnoloogiaga
• 3" LCD-ekraan
• Täislahutusega HD-videod
• Super Slow Motion videorežiim
• Silmapilgutusega iseavaja

10x optiline suum ning pildistabilisaator
IXUS 1000HS’il on optilise pildistabilisaatoriga 10x suumobjektiiv. Optiline pildistabilisaator tuvastab kaamera värisemise ning liigutab objektiivis spetsiaalset läätse, et tagada selged kujutised ka hämaras pikkadel säriaegadel.

Kompaktne ning sale metallist korpus
Tänu IXUSe moekale metallist korpusele ja täielikult tagasitõmbuvale objektiivile mahub IXUS 1000HS ideaalselt taskusse ning seda on väga mugav kaasas kanda.

Ülitundlik 10-megapiksline CMOS-sensor ja HS-süsteem
Ülitundlik tagant valgustatud CMOS-sensor tagab suurepärase pildikvaliteedi ka rasketes valgustingimustes. Isegi suurte ISO-de juures tehtud piltidel on madal müratase ja lai dünaamiline ulatus. Uus HS-süsteem parendab dramaatiliselt pildikvaliteeti. Kombineerituna DIGIC 4 kujutisprotsessori ja ülitundliku kujutissensoriga lubab HS-süsteem täislahutusega pildistamist kuni ISO 3200 (10 megapikslit).

Täislahutusega HD-videod ja dünaamiline pildistabilisaator
Kõrgekvaliteetset stereoheliga videot on võimalik salvestada videoformaadis kuni HD 1080p. Taasesituseks saate ühendada kaamera HD-teleriga läbi kaamera HDMI-liidese ning vaadata salvestatud materjali koos sõprade või perega. Tänu 10x optilisele suumile ja dünaamilse pildistabilisaatorile on salvestatud videod puhtamad ja värinavabad isegi liikumisel filmides.

3" LCD-ekraan
Suurel 3" LCD-ekraanil on lai vaatenurk, mis teeb kadreerimise mugavamaks ning võimaldab fotosid ja HD-videot otse kaamera ekraanilt ka sõpradele ja sugulastele näidata.

Super Slow Motion Movie videorežiim ja valanguga pildistamine
Super Slow Motion Movie videorežiim salvestab videot 240 kaadrit sekundis. See on eriti kasulik spordisündmusi või loodust filmides, sest taasesitusel saate vaadata kogu tegevust aeglustatuna ja väga detailselt. Valangrežiimis pildistades teeb kaamera kuni 8,8 võtet sekundis (2,5-megapikslit) kuni mälukaardi täiutamiseni, nii ei jää teil ühtegi tähtsat hetke tabamata.

Muretu pildistamine
Nutikas automaatrežiim kasutab võtte tuvastamise tehnoloogiat, et määrata subjekti heledus, kontrst ja üldine värvsus. Kaamera otsib seejärel 28 erineva režiimi hulgast sobivaima ning hetk jäädvustatakse sobivaima seadistusega. Nutikas välgurežiim kohandab automaatselt parima tulemuse saavutamiseks välgu seadistusi. Tänu nutikale särirežiimile saate panna kaamera pildistama silma pilgutamise, naeratamise või lisainimese kaadrisse sisenemisel.

Nutikas iseavaja
Smart Shutter iseavaja režiim kasutab näotuvastustehnoloogiat ning pildistab automaatselt kolmel erineval viisil: Smile režiim (kaamera pildistab, kui inimene naeratab), Face Self-Timer (oodatakse kuni kaadrisse on jõudnud lisa inimene), Wink Self-Timer (kaamera pildistab 2 sekundit pärast silmapilgutust).

Näpunäited
Enamusi võtte- ja taasesitusrežiimide funktsioone tutvustavaid juhiseid on võimalik vaadata otse kaamerast.